Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DDDddaiNieTylko

HIPNOZA-po przemocy

Polecane posty

Gość DDDddaiNieTylko

Jestem osobą która doświadczyła koszmarnej wieloletniej,bardzo wyrafinowanej przemocy psychicznej i fizycznej w czyms co inni nazywają domem rodzinnym, a co mnie przez gardło nie chce przejść.Doswiadczam wielu problemow z ludzmi w doroslym zyciu, z lękami i fobiami na czele. Z tego co się zorientowałam, to co mam to tzw.uraz rozmyty, tzn.przemoc była tak straszna i działa się w takim nasileniu i tyle razy- że doszlo u mnie do czegoś w rodzaju wybiórczej amnezji.Koszmarne wspomnienia wracaja na sekundę, po czym pojawia się blokada, tzn.moja psychika chroni mnie, i nie dopuszcza do swiadomosci tamtych słów i wydarzeń.Wszystko jest nagromadzone w podswiadomosci, a ja nie jestem w stanie sobie nic przypomnieć.Nie da się z tym normalnie zyć, jak próbuję do tej pory, bo to wraca, czy chcę czy nie chcę i wpływa na każde moje zachowanie.(Nie chcę się dalej rozpisywać, ale to paraliżuje całe moje zycie). Dlatego mam pytanie, czy jest tu ktoś, kto próbował hipnozy regresyjnej, w celu wydobycia na swiatło dzienne koszmarów z dziecinstwa, po to zeby pozniej nand nimi pracować z psychoterapeutą.Jestem z Wrocławia i w necie znalazłam tylko jeden namiar, do niejakiego pana Kaczorowskiego, znanego skad inąd z telewizji.Czy ktoś z was może mi polecić również kogoś innego, najlepiej kobietę,kogoś sensownego, kto zajmuje sie rownież sprawami przemocy, pourazowym zespołem stresu itp.zagadnieniami. ps.niekoniecznie Wrocław, może być inne miasto.Ważne zeby była to osoba kontaktowa i rozumiejąca tego typu problemy.

Gość DDDddaiNietylko
up.up... help please....