Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tatwoja

Ratunku !

Polecane posty

Kochałam się wczoraj z moim chłopakiem. Miałam dni nie płodne, ale pękła nam prezerwatywa i trochę spermy zostało w pochwie ! Czy mogę być w ciąży ? Słyszałam, że najlepiej przemyć się gorącą wodą, bo to zabija plemniki. Czy to prawda ? Pomóżcie mi ! Proszę. !

Miałam taką samą sytułacjie. Woda nic nie daje bo nie zabije wszystkich plemników a pamiętaj że do zapłodnienia wystarczy tylko jeden plemnik. Weż sobie tabletke escapelle to jest tabletka która powoduję że plemnki nie zagnierdza sie w komórce jajowej nazywają tabletką "po". Tabletka jest na recepte można ją zażyć do 72 h chociaż najwiekszą skuteczność mają w 1 dobie. Kosztuje około 70zl ale to zależy od apteki.

Tylko że ja nie chcę iść do ginekologa ! :( Ani nigdzie... co można jeszcze robić...?

Ginekolog badać Cię nie bedzie. Nic nie można zrobić nie bój się ginekologa ja mam to samo wziełam tą tabletke zrobiłam test i wyszedł mi negatywny.

A tak poza tym miałam już taką akcję.. też mi się tak zdarzyło byłam po okresie, i kochałam się z nim ale bez prezerwatywy spuścił się. Też zostało w pochwie, ale nie jestem... Może być tak że znowu nie będę?

Tak poza tym ja jestem młodsza od ciebie i to nawet dużo... nie mam zbytnio kasy na ginekologa...

Z tego co pisałaś miałaś wtedy dni płodne wiec jest dużo prawdopodobieństwo że możesz zajść w ciążę. Ale wiesz plemniki muszą mieć odpowiednią temperature odpowiedni śluz. itp. Ja jednak radze Ci iść do ginekologa. No nie wiem co Ci jeszcze powiedzieć....Może masz jeszcze jakieś pytania? Ja jednak radze Ci pójść do ginekologa naprawde.

No to K.L.O.P.S. Chyba wiesz skąd się biorą dzieci??? Jasne, że możesz być w ciąży. Gorąca kąpiel nic nie pomoże. Zgłoś się do swojego lekarza ginekologa - nich tobie doradzi - byle jak najszybciej