Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nareszcie Zuzanki

Spokój z Julkami. Dookoła rodzą się same Zuzki

Polecane posty

Gość nareszcie Zuzanki

W końcu można odetchnąć z Julką. Większość nowo narodzonych dziewczynek to Zuzanny. 3 moje znajome, dwie kuzynki, sąsiadki fulll Zuzek.

Gość A ja mam Karolinkę
:-P

Gość paulaaaaa23
A moja corcia to Maja. Nie znam zadnej Zuzi.

Gość nie podoba mi sie
to imie

Gość julianna2009
a ja mam Juleczkę..i w nosie mam czy wkoło są same Julki czy Zuzie...moja jest jedyna, wyjątkowa i najukochansza na swiecie...ale polska mentalnosc jest taka ze trzeba dorabiac wszedzie jakies chore ideologie..nawet do imion dzieci...

Gość shewillrockmyworld
a moja dziewczyna będzie miała na imię Nadia :)

Gość ja też bedę miała Karolinkę

Gość moje dzieci
A ja Michalinkę:)

Gość a ja mam zuzie
i w nosie mam jak inni nazywają swoje dzieci.Każdy ma własny, gust, swoje upodobania itp Moja Zuzia też jest jedyna, najśliczniejsza i najukochańsza:-)

Gość sfasdfdasfasd
E, zuzki to już były - teraz sa Maje i ostatni hicior - Leny

Wsrod moich znajomych nadal bezsprzecznie kroluja Kuby i Julie. Czasami sie zastanawiam, czy ci ludzie zgapiaja imiona dla dzieci na naszej-klasie? Nadii widze coraz wiecej, ale jeszcze nie patologicznie :P Zuz na razie nie zauwazylam, ale to pewnie kwestia czasu. No, ale w sumie nie moja sprawa.

Nastoletnia mamo- z twojego podpisu widac, ze masz 2 corki, a nie jedna. Bo ciagle piszezs, ze masz Karine. A co z ta Oliwia? Nie twoja?

Gość mikiiimouse
fanka doduni...to spadaj rzygać!!! skoro tylko to potrafisz!! a nick masz adekwatny do swojego poziomu panienko z kurzym móżdzkiem!!

Gość już mama 32
Fanka doduniii do rzygaj...bo akurat chce Ci powiedzieć, że jestem mama kolejnej Zuzanki:) I mam w nosie jak inne dzieci maja na imię :) Każdy wybiera takie jakie mu sie podoba:)

Gość Youlka
ja też mam Zuzię :) czasem do niej mówię Zizi,Zazulinka,Zundek...fajne są Zuzeczki pzdr :)

Gość a ja bede miala
Dawidka albo Klaudie :) tez nie lubie jak na kazdym kroku slychac te same imiona

Gość A ja mam Weronikę

Gość cashmir
A moja coreczka ma na imie Natalia i choc jest ich bardzo duzo to nie zaluje.Synek zas Bartosz tez mysle ze nie ma ich za wielu a nawet jesli to co.Przeciez nikomu nie ubedzie prawda???kazdy niech tak nazywa swoje pociechy jak mu sie podoba.

Gość mikiiimouse
FANKA DODUNI MA NA PEWNO NA IMIĘ GENOWEFA ALBO INNA HERMENEGILDA I SIĘ JARA JAK MOZE NAPLUC NA NORMALNYCH LUDZI:d:d:d

Ja też mam Zuzię od 3,5 roku i to imię idealnie pasuje do mojej niesfornej dziewczynki:) ale właśnie ostatnio zdałam sobie sprawę, ze kiedyś moja Zuzia będzie miała 50 lat:) Jakoś tak nie pasuje imię Zuzia do 50 letniej kobiety. No cóż jak coś, to jest jeszcze drugie imię Ala:) Pozdro dla Zuzek i Julek... do nich też mam słabość:)

szkoda,ze zaczyna sie moda na Leny bo od wielu lat mi sie to imie podoba;) mysllam,ze bedzie dosc wyjatkowe a tu prosze...

Gość Youlka
jak bedzie miała 50 lat,będzie Babcią Zuzellą...po prostu Zuzanną :) niesforne te Zuzeczki prawda?Ale przytulaśne i kochane :) pzdr :*