Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalaBlondyneczka20

Czerwienienie sie

Polecane posty

Gość MalaBlondyneczka20

Witam cieplutko :) Mam do was pewne pytanko. Zacznę od początku... Często się czerwienię , czasami z byle powodu i buraczek jestem. Sprawdzałam w internecie i są na to jakieś maści,żele. Czy któraś z Was zna coś sprawdzonego? bo to naprawdę bardzo uciążliwe, nie jestem wstydliwą osobą, a to czerwienienie się sprawia,że inni właśnie tak mnie odbierają. To bardzo dokuczliwe. Liczę na jakąś radę.

Gość masz bladą cerę
?

Gość MalaBlondyneczka20
Z natury tak. Teraz jestem opalona,ale to nie ma znaczenia czy się opalę czy nie. Tak czy tak czerwienię się.

Gość lilikiiii
kochana nic na to nie znajdziesz , taka prawda choć okrutna . przechodziłam przez to wiele lat , coś na ten temat mogę powiedzieć .

Gość cieplutko pytanko
jeszcze internecik powinno być jesteś jakaś specjalnej troski, że tak kretyńska zdrabniasz?

Gość MalaBlondyneczka20
Skoro tak Cię to razi to nie czytaj. A czy kretyńsko? To zależy jak kto to odbiera ;)

Gość MalaBlondyneczka20
Nie przyszłam tu dyskutować na temat tego jak się wypowiadam na forach ;) To sprawa indywidualna, a że jestem dorosła nie znaczy ,że nie mogę zdrabniać. Sylwia dziękuję za link.

mała blondyneczko, nie wątpię już więcje, że jesteś dorosłą osóbką i życzę ci, żebyś więcej nie robiła się czerwona jak buraczek i nie mysiała już więcej mieć takich pytanek :D żegnam cieplutko

Gość Baśka23grdz
Słyszałam coś o kremie Rozex