Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Na wesele lepszy dj czy zespół?

Polecane posty

Gość rezonans
acha,nie mowie tu o gosciu z keyboardem i piejacej lasce ktorzy nie wiele wiedza o muzyce. W moim zesole jest perkusja bas gitara keyboard akordeon.Gdy goscie spiewaja przy stle wychodzimy z akordeonem i tamburynem i razem sie bawimy. probujemy stworzyc klimat rodzinny bo to w koncu rodzinna impreza a nie dancing.fakt,wszystkiego tez nie zagramy bo to nie sposób ale dla kazdego jest cos miłego.

Dzięki :D Jeszcze się zastanowię nad całą oprawą muzyczna :) Myślę, że najlepiej będzie jak popytamy się żonatych znajomych o fajny zespół. :)

Gość ja mialam dj
Na podstawie plytki nie radze wybierac zespolu... Latwo mozna wyczyscic to i owo.. A co do "Twoja milosc ja letni deszcz" - TO NIE JEST PIESN LITURGICZNA!!! Normalny organista nie powinien sie na nia zgodzic!

Gość ja mialam dj
Nie powinni grac.. :( Bo jest to piosenka religina,ale nie utwor liturgiczny..

zespoł to tylko posluchać na żywo.Wszystkie nasze umowy weselne podpisywane sa po odsłuchaniu na żywo ,przez co młodzi z góry wiedza co gramy i jak. na cd i na video to nie to. Najlepiej poswiecic troche czasu i podjechac pod okno weselne.Ileż to trzeba? W moim regionie (lubuskie) jest taki zwyczaj nawet grania dla gosci z sieni.Zazwyczaj około godz 22-23 ciej.Warto wtedy na zywo zobaczyc ,posłuchać.

Gość basia791
Ja uważam, że lepszy jest zespół. Przynajmniej wokal jest żywy (nawet jak nie grają na żywo). Byłam na weselu prowadzonym przez dj-ja i okropne nudy były. A jak nie chce się disco polo, to przecież można się z zespołem dogadać. Np wiem, że Niagara Band to grają różną muzykę i przygotują ci taki repertuar jaki sobie zażyczysz. Ale nie można nikogo zmuszać. Każdy lubi coś innego. A po resztą, nawet jeśli ty nie lubisz disco polo, to może się okazać, ze jednak Twoi goście lubią się bawić przy takiej muzyce i co wtedy? Jak dj nie wziął takich płyt, to nuda. A jak ktoś poprosi zespół, żeby zagrał np. "Żono moja" czy coś takiego, to zagra. www.niagara.duu.pl - fajny zespół na wesele z Lublina.

Gość gość
Wg mnie lepszy dj. Mam znajomego, który grał w weselnych zespołach i powiedział mi, że w 90% przypadków nie grają na żywo, a kasują dużo, także nie warto, bo to zwykłe oszustwo- poza tym jakoś nie lubię słuchać coverów. Ja miałam DJ na weselu, muzyka była świetna- uzgodniliśmy wcześniej wszystko, DJ prowadził wesele- konkursy, oczepiny itp. Gościom się podobało, mnie również. Jeśli mogę polecić to w ramach podziękowań dla DJ-a- chciałabym polecić właśnie DJ-a Wiktora z Flesh Agency :) Zna się facet na rzeczy i widać kocha swoją pracę.

Gość gość
moim zdaniem lepszy dj na naszym grał dj jonny' z opolskiego i powiem jedno : warto było!!!