Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dusia19

tabletki anty YAZ

Polecane posty

Gość dusia19

witam czy ktos bierze z was tabletki anty YAZ jestem po pierwszym opakowaniu w czwartek powinnam wziac drugie opakowanie czy jesli wezme np w sobote i zaczne drugie opakowanie to czy bede zabezpieczona przed ciaza czy musze bez przerywania jesc te tabletki ? bo te tabletki roznia sie od wszystkich na rynku ze je sie je bez przerwy 7 dniowej . prosze o rade

Gość ghghghghghgjjkjk
nie bierz tych tabletek, w stanach sa juz wycofane.

Gość dusia19
JAK TO DLACZEGO JE WYCOFALI ??? podbno to dobre tabletki i dosyc drogie sa kurcze cos 42 zl ;/ co z nimi nie halo ?

Gość ankakowalskaankawp.pl
witam, odkupie Yaz ankakowalskaanka@wp.pl

Gość tabletki wycofano
podobno bo ponoć wiele kobiet po nich miało nieporzadane skutki uboczne, bardzej niż po innych. Już po raz któryś słysze o tym że są one niebezpieczne.

Gość mi wlasnie lekarz
wczoraj przepisal te tabletki.... naczytalam sie wielu zlych opini o nich i zastanawiam sie czy je kupic czy nie (choc dobre opinie tez byly) na inne moga zle dzialac a dla mnie np moga byc ok ..;/ sama juz nie wiem..

Gość kaśka2424
Odsprzedam 2 opakowania Yaz-nr gg 8513918

Gość niestety ja powiem inaczej
ja biore juz je rok i czuję się ok odstawiam je bo chcę zrobić przerwę :) czy ma ktoś więcej info nt wycofania ich w stanach??

Gość natuaaaaaaaaaaaaa
hej mam pytanie od kiedy chronia tabletki jesli bierze je sie pierwszy raz? w ogole pierwszy raz tabletki? bo pisza ze od 1 dnia ale na pewno?

Gość yazzzik
kazda tabletka antykoncepcyjna moze wywolac wiele skutkow ubocznych. wszytko zalezy od organzmu. Yaz maja najmniejsza ilosc hormonow i nie sa bardziej niebezpieczne od innych, niektorzy pokusza sie o stwierdzenie, ze sa bezpieczniejsze. W stanach nadal sa one dostepne w aptekach. Biore je od roku (wczensiej bralam inne, po ktorych mialam ostre bole glowy) po tych jedyny skutek uboczny to piersi wieksze o rozmiar i do tego bardzo jedrne (chyba dlatego, zawsze bede juz je brala, oczywiscie z rozsadnymi dwuletnimi pzrerwami na regeneracje watroby, itd)

Ja brałam YAZ przez 7 miesiecy....musiałam zmienic bo potrzebowałam cos o silniejszym składzie ....od pierwszej tabletki było super, wogole nie czułam ze biore cokolwiek przez 6 miesiecy...no ale w 7 miesiacu ciagle bolała mnie głowa i zaczynało mi byc słabo...cały czas chcialo mi sie spac..czasami nie miałam siły wstac z łózka....zmieniłam. Ogolnie tabletki sa super, fajnie sie je bierze bo bez przerwy...po odstawieniu zrobilam badania i wszystko bylo w normie....moze te objawy to bylo jakies przemeczenie....ale jesli juz sie zdecydujesz to jak zaczniesz sie tak zle czuc to odstaw.