Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16stopni

16 stopni w domu

Polecane posty

"ze Ci zimno, bo prawidlowa temperatura pokojowa to 25" ciekawe gdzies ty to wyczytala:P Prawidlowo jest jak wyzej napisalam.Wiem,bo jak mi sie dziecko urodzilo to ustawilam sobie centralne na 24 stopnie i polozna przyszla i mnie opierdzielila solidnie.Do tego dziecko bylo w rekawiczkach zeby sie nie drapalo.Kazala mu je sciagnac,bo za goraco.Pewnie chorujesz kilka razy w roku:/Pewnie tez zima nie wietrzysz mieszkania:/Typowe dla ludzi ogrzewajacych mieszaknie do takiej temperatury! ostatni raz bylam chora dwa lata temu.Pelna powaga.

Gość dhwefh
ja mam 26 st w domu mlusio bardzo

blablabla Moze masz troche racji bo moj domek to klitka,tylko 110m/kw, ale przy takich temperaturach jakie byly w ostatnich dniach 2-5 stopni,bez ogrzewania mialem 21-22 stopnie na dole gdzie jest duzo sprzetu rtv i otwarta kuchnia i u góry ok. 19 stopni. wlączam tylko gazowe od 18-20 tej na czas kapieli i tylko w lazience i nad ranem na 15 minut w lazience i garazu.. temperatura na komputerze wskazuje Max 40 stopni. Nieraz tylko 30 stopni w zaleznosci jak wysteruje piec stacja pogodowa na zewnątrz budynku.