Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamizeleczkaaaaa 25555555

Ja juz nie rozumie mojego faceta????HELP

Polecane posty

Ja tak dluzej nie moge zyc w klamstwie.Mam juz tego dosc.Spedzlislismy caly weekend.Nawet dzis zawiozl mnie do lekarza 150km od domu, wzial wolny dzien z pracy.Ja jeszcze poszlam jak wrocilismy do swojego rodzinnego lekarza.A on mial isc do kolegi.I umowwilsimsy sie na pozniej.Mialam zadzownic jak juz bede wolna ale KOLEJNY RAZ TELEFON WYLACZONY.Swoim zachowaniem wszystko niszczy. Jednym razem zachowuje sie jagby naprawde mu zalezalo a innym razem jagbym nic dla niego nie znaczyla. W gra w cos, bawi sie moimi uczuciami.

Gość autorka jest z konińskiego

M mi umknelo.Chodzi o moj zwiazek.O zachowanie faceta.

Gość mowi sie
to wiele wyjasnia ale nie usprawiedliwia

Gość Matko swieta wniebowzieta
Skad sie biora takie glupie kobity.... Uwielbiam kafeterie bo moge pokazywac takie posty mojemu facetowi - posmiejemy sie a przynajmniej on docenia kogo ma w domu :P Autorko jestes niezrownowazona histeryczka. Lecz sie

dlaczego myslisz ze jestem histeryczka? Tak sie zachowuje kochajacy facet.Czy kazdy facet wylacza telefon???

Gość Matko swieta wniebowzieta
A nie przyszlo Ci do glowy ze przez te Twoje wojaze nie doladowal baterii w komorce i mu siadla? A nawet jesli wylaczyl to co -od razu wykrzykiwac ze zyje sie w klamstwie? Zobacz ile dla Ciebie zrobil a Ty sie pieklisz o glupi telefon.... powinnas sie cieszyc ze facet bierze urlop i Ci dupe zawozi do lekarza a Ty ksiezniczko wielka jeszcze fochy stroisz i dopisujesz teorie spiskowe

mam uraz po 6 letnim zwiazku. i ma takich 2 kolegow ktorych nie trawie( zle towarzystwo).

A bo aj taka mało letko pierdolnięta jestem :classic_cool:

Gość mowi sie
dziewczyno zajrzyj czasem do slownika bo az sie przykro robi...lepiej spozytkujesz wolny czas

Gość VengeanceIsSweet
Moze mu padla bateria ... Moze potrzebuje troche spokoju i zrozumieniea ... Daj mu odetchnac

No ale mi się ruchać chce...picza mnie swędzi i popuściłabym mu chętnie szpary, a ten idiota ma wyłaczony telefon :o

Gość bbbbbbbbbhbhbhbhbhbghujjkfgjk
szlag czlowieka trafia jak czyta tych półanalfabetów!!!!!! Rozumiem, rozumiec, rozumowac!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mowi sie
a takze leKko i jaKby

Gość Kamizeleczkaaaaa 25555555 5
I podszywy. Ale wiem ze go w domu nie ma.Bo wracajac od lekarza poszlam do niego ale nikogo nie ma. CZy wasi faceci tez tak ciagle spotykaja sie z kolegami, codziennie. Ja wiem ze on mnie kłamie.Wiele razy mowil ze idac odemnie idzie prosto do domu ale nigdy go nie ma wczesniej niz 21-21.30.A odemnie wychodzi o 19-20.I takie zachowanie jest nie fair.

nie uwierzycie, jem kupę i mi z ust nie śmierdzi :)

Ja jestem przewrazliwiona.Zadzwonil i telefon mu sie wylaczyl( bateria sie rozladowala). Jak mam to z siebie sie pozbyc.Nie ufam, ciagle mysle ze mnie oszukuje.Sprawdzam go ciagle. Tak moj 6- letni zwiazek mnie zniszczył.

Gość posłuchaj mnie
mam dla Ciebie radę- masz faceta, kochasz go??? to ok. A teraz zajmij się swoim życiem, swoimi koleżankami, bo pewnie je zaniedbałaś prześladując swojego faceta. I pozwól sobie też czasem na wyłączoną komórkę:))) powodzenia

Nie zaniedbalam znajomych.Ale teraz mamy wspolnych znajomych. Moj byly mnie oszukiwal i to bardzo dlugo.I zostal mi uraz.Wylaczona komorka a ja od razu czarne mysli ze mnie klamie i oszukuje.