Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flashka

moja dziewczyna chyba trochę za dużo pije...

Polecane posty

Gość flashka

Moja dziewczyna ma rocznikowo 20 lat...martwi/denerwuje mnie jedna rzecz u niej...lubi sobie wypić. Tutaj piwko...tutaj winko, tutaj wódeczka...nie widziałem jeszcze żeby odmówiła... Ciągnie ją non stop na jakieś imprezy itp itd Koledzy wypisuja do niej czy idzie na piwo, czy wpada na wódeczkę...czy idzie gdzieś tam na imprezę itp itd... Znam ją dopiero 4 miesiące. Ja jestem starszy od niej o 4 lata i nie wiem co o tym myśleć...Poza tym mówi, że bardzo mnie kocha. Co o tym myśleć? Macie w kręgu kogoś takiego? znacie takie osoby? czego się mogę po niej spodziewać? czy to dlatego, że to jeszcze taki głupi wiek? czy wyrośnie z tego ?

Gość hej ja mam 23 lata
i też bardzo lubie pić ale mój tata był alkoholikiem a ja jestem strasznie do niego podobna, więc ja mam usprawiedliwienie.

Gość kasjdhfkjasdhfdgdgdgrg
Ruskaja_Djewuszka - ty to sie nie wypowiadaj!!! Ruskie to by tylko chlały!!! U ruskich to już 12stolatki chodzą najebane! Nie zabieraj głosu w sprawie!!!

Nie zwalaj tego na wiek. Ja jestem niewiele starsza a nie w glowie mi glupoty, zresztą po calym dniu najpierw na uczelni a potem w pracy nie mam juz na nie sily.

Gość perła90
to jej o tym powiedz. niech troche przystopuje..

Gość flashka
no właśnie nie wiem czy to jeszcze taki wiek, że musi się wyszaleć... nie wiem czy jej to przejdzie, dlatego zwracam się do Was o rady...może ktoś miał podobne doświadczenia z otoczenia.

20 lat to przecież jeszcze młoda dziewczyna! ma całe życie przed sobą. Póki jest młoda może sobie pozwolić na szaleństwa. Potem będzie miała inne probelmy na głowie

Gość flashka
tak wiem :)ale nie popadajmy ze skrajności w skrajność:)

Gość perła90
glupi wiek to sie mowi o 16tkach.. wg mnie powinna juz byc madrzejsza.. pogadaj z nia o tym..

Gość perła90
glupi wiek to sie mowi o 16tkach.. wg mnie powinna juz byc madrzejsza.. pogadaj z nia o tym..

Gość flashka
gorzej jak jej tak nie przejdzie...troche dziwne mi sie tro wydaje,aby pozniej nagle jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki przestala pic...

Gość do kasjdhfkjasdhfdgdgdgrg
a Ty potrafisz tylko rzucać jakimiś stereotypowymi hasłami!!?? badania przeprowadzone w kilku państwach pokazały, że polskie nastolatki sięgają po alkohol dużo prędzej i dużo częściej niż rosyjskie, więc daruj sobie tylko tyle chciałam wtrącić ;p

Gość tak mysle
ja tez lubie wypic browarka wieczorem a zazwyczaj dwa...ale nie rob problemow...ty chyba nie wiesz co dzisiaj wyprawiaja mlodzi ludzie....

Gość słuchaj jako facet rozsądny
powinieneś ją stopować, najpierw delikatnie ponieważ za krótko się znacie ale z biegiem miesięcy coraz bardziej stanowczo. Jeśli jej zależy na tobie to będzie się starać dla ciebie. Pracuj nad nią jeśli ją kochasz, bo jeśli sam nie wiesz to nawet nie pakuj się w ten związek bo to strata czasu. A sprawa jest dość nieciekawa jak dziewczynę ciągnie do używek

Gość perła90
musisz jakos na nia wplynac serio.. jedynie Ciebie poslucha. moze tak sie nauczyla od kolezanek i tak ciagnie ale to jest zle i musisz cos z tym zrobic bo ona tego nie widzi.

Gość anette111
ona Ciebie kocha, ale daj się jej wyszaleć. Albo zostaw ją.jednak myślę że jest wartościową dziewczyną

Gość flashka
staram się...zaczynam jej to mówić powoli, ale coraz dobitniej...Zależy mi na niej, ale boje się, że taka może być jej natura...a wiadomo tego nie oszukam...co najwyżej mogę przytłumić/uśpić...Dziwi mnie to, że dziewczyna tak chętnie sięga po wódkę, piwa,wina...nawet nie wychodząc nigdzie na imprezy, tylko kiedy siedzi na mieszkaniu...

Gość za duzo tzn ile
i jak czesto?

Gość perła90
znam dziewczyne ktora jak miala 16 lat to pila jak alkoholik ale jak poznala faceta to po roku bycia z nim juz pije tylko okazjonalnie.

Gość flashka
pije jak np. jestem u niej w weekend. Wtedy ona mnie namawia na wódkę/wino :|

Gość flashka
Pije w zależności od okazji...czy ją ktoś wyciąga na imprezę albo gdzieś zaprasza...teraz jest na drugim roku studiów... mówiła, że na pierwszym to parę razy w tygodniu piła...teraz dopiero wiadomo jest 3 tydzień studiów, nie wiem jak to będzie wyglądało obecnie...

Gość perła90
ogolnie dziewczyny lubia sie napic od czasu do czasu dobrego winka, piwko z chlopakiem,a wodke to raczej okazjonalnie. jesli ona pije codziennie i sama to zly znak. bardzo zly

Gość flashka
sama to nie...ze znajomymi tak...

Gość flashka
i w ogóle ją ciągnie do alkoholu bardziej niż mnie...Ona pije częściej niż ja sam :| pomimo, że jestem 24 letnim facetem...

ona ma 20 lat! daj jej sie wyszaleć! Dobrze, ze lubi sie bawic, a nie siedzi całe zycie w ksiażkach. Będzie miala co wspominać na starość. Swoją droga jesli pije codziennie i sama, to faktycznie zły znak

Gość perła90
to ile w konce ona pije?