Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrzydliwe sadło

Spasłam się jak gruba świnia!

Polecane posty

Gość obrzydliwe sadło

Żrę bez opamiętania i ważę już 56 kilo przy wzroście 160 cm! Jak mam to zaprzestać? 😭

Gość przestań żreć niezwłocznie

Gość wtedy to zaprzestaniesz

Gość voice
ja z kolei jem mniej i zdrowiej niż jakiś czas temu, bez słodyczy i takich tam, i też przytyłam;/ masakra:(

Gość ja pierdykammmmmmmmmmmm
ale tu są czasem matoły i osioły.... "Jak mam to zaprzestać" Ludzie trzymajcie mnie bo nie wytrzymie

Gość a jkak gruba swinia się pasie

Gość pasie się z lubością

Gość więc zaprzestan tego procederu

Gość mONstR
Bzdury gadasz, to nie jest zła waga.

Gość ukryty seler przyczajony ogór
żem brykam stont bo chamstwa nie zniese

Gość jozefina klaubunkier
hahaha ludzie wymiatacie :DDDD

Gość a co na to twoja matka
??????

Gość obrzydliwe sadło
Ale jak mam zaprzestać tego procederu, gdy jestem głodna cały czas i wpycham w siebie kilogramy słodyczy bez opamiętania ze świadomością wyniszczania mego organizmu przez nie :(

Gość ukryty selerze z przyczajonym

Gość Wiem o co.......
Ci chodzi bo mam to samo. A zima sprzyja jedzeniu. Musisz przezwyciezyc te kilka dni "glodu". Mam na mysli jedz normalnie ale nie jak swinia. Na pewno bedzie uczucie super glodu ale daj sobie kilka dni aby je przezwyciezyc. Poloz obok siebie zdjecie jak wygladalas wczesniej i powiedz sobie stanowczo, ze chcesz tak wygladac. POWODZENIA:-)

Gość OPONKA brzuszna
no ja też się spasłam w miesiąc 5kg.=/ łuuu,i nie ma się z czego śmiac pojeby nierozumne.Nasz problem idzie w przeciwnym kierunku co anoreksja czy bulimia ,w różnym natężeniu ale z podobnych przyczyn-opychamy się kiedy jest nam źle,smutno,stres też robi swoje. Ja tak się teraz czuje do kitu a jak patrze na siebie to się jeszcze bardziej nakręcam,to jest jak jakiś piepżony nałóg, zdenerwuje się i już ,słodycze mnie uzależniły musze codziennie.U mnie akcja ze zdjęciem nie przjdzie, bo jak bede patzreć na nie i pomyśle o swoich wa.łkach na brzuchu(był 1 a są 3 blee) to już czuje się beznadziejna i bede żreć ...eh..pomocy buu

Gość OPONKA brzuszna
no ja też się spasłam w miesiąc 5kg.=/ łuuu,i nie ma się z czego śmiac pojeby nierozumne.Nasz problem idzie w przeciwnym kierunku co anoreksja czy bulimia ,w różnym natężeniu ale z podobnych przyczyn-opychamy się kiedy jest nam źle,smutno,stres też robi swoje. Ja tak się teraz czuje do kitu a jak patrze na siebie to się jeszcze bardziej nakręcam,to jest jak jakiś piepżony nałóg, zdenerwuje się i już ,słodycze mnie uzależniły musze codziennie.U mnie akcja ze zdjęciem nie przjdzie, bo jak bede patzreć na nie i pomyśle o swoich wa.łkach na brzuchu(był 1 a są 3 blee) to już czuje się beznadziejna i bede żreć ...eh..pomocy buu

Gość że co proszę....
56 kg przy tym wzroście to jest GRUBA ŚWINIA? Wolisz być wychudzonym wieszakiem, wiecznie wrednym dla ludzi bo głodnym?:-D No to leć sprawdzać ile kalorii ma mini listek sałaty:-D

Gość OPONKA brzuszna
Ja nieztety waże 70 przy 173,=( powinnam 60 wtedy też sadełko bylo jak siedzialam ,ale teraz 10 kg więcej mam tragedia! jak ważyłam 64 myślałam -musze się wziąść za siebie,potem stresy i było 66,67 załamka i w ciągu 2 tyg. skoczyło do 70.2 mam brzuch jak w 6stym miesiącu ciązy ogromny boże...

Gość obrzydliwe sadło
Mi już nie chodzi o wagę, ale o moje sadło na brzuchu i ta okropna opona :( Ale ja chyba nigdy nie będę miała płaskiego brzucha, choćbym się głodziła. Odziedziczyłam to chyba po mojej mamie, bo ona też tak ma :P