Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laila byla piekna wyjatkowo

fondue

Polecane posty

ma ktos? do czego uzywacie? ser czy czekolada czy cos innego ??

a takie zwykle ceramicznym za ok. 40 zl co są w hipermarketach myslisz ze nadaja sie na serowe?

Gość ja robilam na takim
elektrycznym tez nie jakims super wypasionym, ceramicznych nie kojarze. To te ze swieczkami pod spodem? Jesli tak to nie wiem czy sie ser rozpusci..

no wlasnie wlasnie ze swieczka, tak to fajnie klimatycznie wyglada ale pewnie nie rozpusci tego sera... ale mysle ze z czekolada sobie poradzi :)

byłam kilka razy u znajomych na imprezie przy fondue piersi drobiowe gotowane w fondue na kostce rosołowej,kilka rodzajów sosów,kilka surówek i alkohol i dobre towarzystwo i miło mozna spedzic czas :)

lazurkka- to prawda, mozna swietnie czas spedzic ze znajomymi, godziny rozmow... wyznan... ;) do tego zdecydowanie nadaje sie fondue:) Na zachodzie ludzie lubia takie spotkania wlasnie:)

Gość sa trzy rodzaje fondue
savoyarde - to ten z rozpuszczonym serem w ktorym sie macza chleb bourguignonne - w naczyniu rozgrzewa sie olej w ktorym nastepnie podsmaza sie kawalki miesa fondue au chocolat - kawalki owocow macza sie w rozpuszczonej czekoladzie wszystkie trzy sa pyszne i wybitnie kaloryczne ;)

no z miseczkami sa wypasione i jeszcze zeliwne do tego

Gość pseudopajac
takie ceramiczne fondue o ktorym piszesz jest dobre ale tylko do czekolady, troche babrania jest bo trzeba gasic podgrzewacz ale ogolnie dobra rzecz