Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomcio22

odpowiedzcie. Tomek

Polecane posty

Gość tomcio22

siemka. mam pytanie czy moja dziewczyna moze zajsc w ciaze gdy kochalismy sie 7 dni po jej okresie. zazwyczaj okres ma regularny co 30 dni. , dodam ze skończyłem w niej.. nurtuje mnie to pytanie wiec piszcie jeslli mozecie ,jak sadzicie dzieki bardzo pozdrawiam tomek

Gość ale sie narobiło
oczywiście, chyba chcecie mieć dziecko bo to były jej dni płodne :)

Gość ale sie narobiło
no chyba że to był 7 dzień po dostaniu miesiączki wtedy mogła nie mieć dni płodnych, ale te dni niepłodne przed owulacją to ciężko powiedzieć, trzeba znać swój organizm bardzo dobrze

Gość tomcio22
moze jeszcze sie ktoś wypowie??

Gość tomcio22
okres trwa 4 dni , i wystepuje co 30 dni co daje 11 dzien cyklu

Gość Mar_tes
owulacja występuje średnio między 10,a 18 dniem cyklu. Oczywiście od zależności trawania cyklu. Gratuluję nieodpowiedzialności!

Gość tomcio22
nie mierzyla temperatury

Gość tomcio22
powiem jej zeby zmierzyla rano i ozdezwe sie jutro. a jak jest twoim zdaniem...mozliwa jest ciaza ? w 11dc

tomku ale to naprawde zalezy. pomysl ile ludzi sie stara miesiacami i kochaja sie przez 4-5 dni ,kiedy mozliwa jest owulacja u kobiety. iech zmierzy temerature...ma jakies "ciazowe objawy?"

Gość tomcio22
powiedz mi jeszcze czy do zaplodnienia moze dojsc tylko w owulacje czy nie tylko. co do objawów to jeszcze nic nie ma.

Gość tomcio22
dziekuje wszystkim mykam spac odezwe sie jutro narazie.

do zapłodnienia jako takiego moze dojsc tyko w owulację, owszem. ale weź pod uwaę że plemniki mogą przetrwać wciele kobiety kilka dni. standardowo przyjmuje się za "niebezpieczne" pięć dni przed owulacją i dwa-trzy dni po owulacji. wiec macie niezłą loterie...

Gość tomcio22
widze z waszych wypowiedzi ze szansa jest , i to dosc spora . poczekamy zobaczymy.dzieki wszystkim

Gość aldona z peknietego....
7 po niepłodne dodać okres przezycia plemnika w sprzyjających warunkach =/- 7 dni to... no sam sobie odpowiedz:o Totalna głupota kiedy nie chce się mieć dzieci i nie stosuje się antykoncepcji!!!!!!

Gość aldona z peknietego....
miło być +/- 7 dni ehhh

Gość Noemi Kowalska
ja bym sie raczej modliła na waszym miejscu o cykl bezowulacyjny bo jak na moje oko to ciąża gwarantowana :o

Ciąża jest jak najbardziej możliwa, bo wszystko wskazuje na to, że trafiliście w fazę płodną cyklu. Jednak trzeba pamiętać, że jest to szansa rzędu 25-40%, bo gdyby każdy stosunek w II fazie kończył się automatycznie zapłodnieniem nie byłoby tylu postów "staraczek" :) Aha - co do mierzenia temperatury, to musiałaby to robić codziennie rano, o tej samej porze, (przed 7.30h) w ustach, pochwie lub odbycie. Dopiero po 18 wyższych temperaturach można podejrzewać ciążę

Gość tomcio22
wczoraj zaczela mierzyc temperature 36,9 dzisiaj rowniez 36,9 jest to jej 21 dzien cyklu

Gość page
duza szansa na ciaze... owszem nie kazda kobieta zachodzi, ale zdrowa raczej nie powinna miec problemu, zrobcie test, sa takie co wykrywaja zygote w 6 dniu ciazy