Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomcio22

odpowiedzcie.Tomek

Polecane posty

Gość tomcio22

siemka. mam pytanie czy moja dziewczyna moze zajsc w ciaze gdy kochalismy sie 7 dni po jej okresie. zazwyczaj okres ma regularny co 30 dni. , dodam ze skończyłem w niej.. nurtuje mnie to pytanie wiec piszcie jeslli mozecie ,jak sadzicie dzieki bardzo pozdrawiam tomek

Gość fwfwe
Pewnie że może. To bardzo prawdopodobne że miała już dni płodne. Na dodatek musisz liczyć się z tym że plemniki mogą trochę poczekać w ustroju kobiety na ten najlepszy moment.

Gość ja mysle ze szanse są duze
moge ci mówic TATO :D

Gość tomcio22
dodam-to ja jestem TYM Tomkiem z CBA :classic_cool: no a moja laska to ta blondyna stara:)

Gość rrrrrrrrrrrrrrraya
jeśli ma regularne miesiączki i jeśli kochaliście się 7 dni po skończonej miesiączce to mógł być to 12-14 dzień cyklu(jeśli miesiączka trwała 5-7 dni), więc Twoja dziewczyna mogła zajść w ciążę...poza tym plemniki mogą żyć do 72 godzin w drogach rodnych kobiety.

Gość tomcio22
NIE WIEM CO ZA IOTA WYZEJ PODSZYWA SIE PODEMNIE ALE TO NIE JEST ZABAWNE. wiec tak moja kobieta ma okres co 30 dni i trwa 4 dni ,wiec chyba byl to 11 dzien cyklu,czy mimo tego mozliwa jest ciaza?

Gość pora na naukę
wystarczy wyszukac w necie coś co się nazywa kalulatorem dni płodnych tam wpisujesz dzień w którym zaczeła się ostatnia miesiączka i wiesz kiedy Twoja kobieta miała dni płodne.... może warto jeden dzień zamiast się miziać usiąść razem przed kompem i nauczyć się coś o płodności i antykoncepcji ?! no chyba że już za kilka dni zaczniecie się wdrażać w tematy ciąży

Gość na sto procent
moze byc w ciązy, 11 dzień cyklu to najlepszy czas na zajscie w ciąze tym bardziej ze plemniki trochę pożyja w środku i poczekają na ten wlaściwy moment

Gość tomcio22
moze wypowie sie ktos jeszcze?? dzieki

Gość AAAAAAAA1111AAAAAAAAAAAAAAAAAA
bardzo prawdopodobne ze jest w ciazy

W ciazy m oże być, ale czy bardzo prawdopodobne? Kobiety (zdrowe) monitorują cykle na usg, w momencie, kiedy pęka jajeczko 'działają' i nie zachodza miesiacami... .

Gość ssffwwef
"moze wypowie sie ktos jeszcze??" Jeszcze, to się wypowie test ciążowy we właściwym czasie, jeśli następny okres będzie się spóźniał. No, możesz też spytać wróżkę.

Gość tomcio22
dzieki wszystkim