Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jest tu ktoś kompetentny

Opętanie, pierścień Atlantów itp.

Polecane posty

Gość Jest tu ktoś kompetentny

? Otóż od jakiegoś czasu dzieją się ze mną dziwne rzeczy. Mam koszmary nocne, śnią mi się samobójstwa, morderstwa, zwłoki. Na palcu nosiłam pierścień Atlantów. Mam problemy ze zdrowiem odkąd zaczęłam go nosić. Uczyłam się też wróżyć z kart, a sama niedawno byłam u tarocisty. Dzwonił do mnie mój były chłopak, któremu to opowiedziałam, a że on jest w jakiejś wspólnocie katolickiej, to porozmawiał na mój temat ze znajomym księdzem. Ów ksiądz chce się ze mną spotkać, jest egzorcystą i twierdzi, że moje problemy wynikają z opętania.

Gość pippirrup
Na kafe są tylko osoby kompetentne w kwestii niewybrednych żartów :D Jakiś czort Cię opętał i tyle!

Gość potrzebna pomoc kto się zna

Gość slusznie Ci poradzil znajomy
mozesz potrzebowac pomocy egzorcysty

Więc zadzwoniłam do tego egorcysty. Opowiedziałam mu całą historię i umówiłam się na spotkanie. Chciał w pt. bo podobno będą ludzie z posługą czy jakoś tak, bo mówił, że pewnie modlitwa będzie od razu potrzebna i pytał czy mogę do komunii przystąpić. Nie mogę tego zrobić. Będzie mnie wypytywał o różne rzeczy. Trochę się boję. Był ktoś w podobnej sytuacji?

Gość Angel@
Mam ten sam problem, zachowuje sie od jakiegos czasu jak jakas opetana i nie wiedzialam o co chodzi .. pewnej nocy siedzialam z przyjaciolka w kuchni i myslalysmy co moze uzasadnic moje chamskie i dziwne od niedawna zachowanie. W pewnym momencie spojrzalam na pierscien ktory mialam zalozony i mnie olśniło. Wiec szukalam informacji w internecie i wszystko co się ze mną dzieje jest tam wymienione. Pierscien nosze od 2 lat, znalazlam go w domu w pl i zabralam ze sobą zagranicę. Niebardzo wiem co robić, koleżanka próbowała zdjąc ze mnie ten pierscien ale się nie udało ponieważ odskakiwalam jak poparzona i krzyczałam na nią. A jeszcze nie dawno myślałam ze to wszystko brednie i ze to zwykły pierscien tym czasem nie umiem go zdjąć bo coś mi na to nie pozwala i oczywiscie dochodza tez te koszmary oraz uczucie że nie jestem sama w pokoju. Co powinnam zatem zrobić? mamy tu polskiego księdza ale głupio mi z takim czyms do niego isc, pomysli ze jestem psychiczna..

Na pewno nie pomyśli, ze jesteś psychiczna! Wręcz przeciwnie

Gość a moze Atlantyda
byl kiedys tu taki topik na kafe, tam pisaly osoby ze pierscienia nie nalezy po prostu wyrzucac tylko trzeba go spalic, czy jakos tak. poszukajcie. sa tez strony o tym pierscieniu.

Gość Angel@
A może ja sobie poprostu coś na banie wryłam, zawsze mialam jakies przygody z duchami, czarami itd co prawda od dluzszego czasu nic juz sie nie dzialo o teraz nagle ten pierscien, ale moze sobie cos wkręrcilam i tyle a pierscien jest niewinny

Gość a moze Atlantyda
zdejmij pierscien, to zobaczysz czy sobie wkrecilas

Gość posiadam pierścień atlantów
od roku i to najlepszy rok w moim życiu:)

Gość Angel@
Zdjęłam go zeszłego wieczora i przezylam najgorszą noc w swoim zyciu, gdyz zamykając oczy za kazdym razem widzialam pierscien i czulam cos kolo mnie i cala noc mnie namawialo zebym go zalozyla ponownie, rano bylam zmęczona tym wszystkim i nie mialam sily na nic wiec probowalam spać dalej. caly dzien mnie meczy zeby go zalozyc ale jak narazie opieram się temu

Gość a moze Atlantyda
spal pierscien. poszukaj tego topiku tam pisali co z nim najlepiej zrobic, ale wyrzuc go od siebie daleko.

po prostu jest niedopasowany do Ciebie idź z nim do różdżkarza i niech go sprawdzi

Gość Angel@
powiem tylko ze mając ten pierscien przy sobie, robilam krzywde osobom ktorym zle zyczylam, wystarczylo mi ze sie skupilam na tej osobie i po jakims czasie okazywalo sie ze cos się stalo tej osobie

a wiesz że należy go najpierw oczyścić zanim go założysz?

Gość Angel@
w jakim sensie oczyscic?

najlepiej idź z nim do różdżkarza bo może w ogóle nie powinnaś go mieć

Gość Angel@
Ehem no chyba tak zrobie. ja juz i tak jestem jaka opetana wiec nie chce sie jeszcze bardziej w cos wciagac. pozdrawiam

może po prostu zwróć go do sklepu

na którym palcu go teraz nosisz?

Gość Angel@
na wskazującym

a co do oczyszczenia....być może zabrzmi to śmiesznie, ale wystarczy kranówa:)

Gość Angel@
Haha Okej :)

często oczyszczaj i zmieniaj palec

Gość vfsdffddfssdf
To co napisałaś jest na 100% przyczyną Twoich problemów więc udaj sie czym prędzej do egzorcysty.

Gość Angel@
Okejj już zaczynam czytac :) Dzieki