Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrianyamakasi

Kawaly

Polecane posty

Gość jenk
kulczyk złowił małą rybkę i darował jej życie.Wdzięczna rybka wypłynęła i mówi. Panie K ulczyk ja jestem złota rybka -no to co ? -jak no to co ,no 3 życzenia.No dobra ,mów szybko i spier...aj.

Gość taka sobie jedna ania
Pewien facet wygral szostke w totka i uradowany mowi do zony: - Pakuj sie! Zona uszczesliwona pyta: - Ach kochanie, czyzbysmy jechali na wycieczke do Egiptu? - Nie, wyprowadzasz sie! Mowi zona do meza: - Wy...dol mnie jak swinie! Na to maz: - Wy...dalaj swinio! Budzi sie zona w nocy i widzi, jak maz chodzi po pokoju tam i z powrotem. Zatroskana pyta: - Co sie stalo kochanie? Nie mozesz spac? - Obudzilem sie przed chwila i strasznie chce mi sie seksu! Na to zona: - No to chodz! A maz: - No to chodze! Wokol ogniska siedza trzej mlodzi Indianie i stary wodz. W koncu jeden z mlodziencow pyta: - Wodzu, a dlaczego ja sie nazywam Wschod Slonca? Na to Wodz odpowiada: - Bo zostales poczety o wschodzie slonca! Drugi z mlodziencow rowniez pyta: - Wodzu, a dlaczego ja sie nazywam Zachod Slonca? Na to Wodz: - Poniewaz zostales poczety o zachodzie slonca! Wszyscy patrza na trzeciego Indianina, ktory uparcie milczy. W koncu Wodz przerywa cisze i pyta: - A ty Peknieta Gumo, dlaczego sie nie odzywasz? Wsiada pijany facet do taksowki i mowi: - Panie, zawiez mnie pan do domu! Na to taksowkarz: - A konkretnie? - Do duzego pokoju!