Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marg0la

Gotowe mleczko w słoiczkach?

Polecane posty

hej, moj synek jak lezal w szpitalu to dawali mu mleko w buteleczce, gotowe a jak go zabieralismy to lekarz powiedzial zeby kupic w proszku bo tamto drogie i nie oplaca sie a podobno jest to samo

jest to samo, po prostu rozcienczone tyle ze wygoda dla rodzica kiedy np. jest w drodze z dzieckiem. Jakis czas uzywalam, szczegolnie w nocy sie prsydawalo kiedy nie chcialo mi sie rozrabiac mleka ;) Ale pozniej zmienilam mleko a ten producent ma tylko proszek

Moim zdaniem jednak te mleczka w buteleczkach się różnią, może chodzi o wodę. Synka karmię Bebikiem i czasem stosowałam Bebiko RTF w buteleczce właśnie i po takim gotowym mleczku synek zawsze miał problemy z brzuszkiem.

Mój maluch nie chciał się przestawić z piersi na mleko w butli. Wtedy koleżanka poleciła mi Bebiko w buteleczkach. Zamówiłam w aptece i mały pił aż mu sieuszy trzęsły. Buteleczka 100 ml kosztowała chyba około 2,50. Jak skończyliśmy cały karton ( chyba z 20 sztuk) mały świetnei zniósł przestawienie na zwykłę mleko w proszku. To mleko w buteleczce ma chyba trochę inny smak i nie jest białe tylko ma takie jakby lekko czekoladowe (?) zabarwienie. Ja przestawiłąm Wojtka około 4 miesiąca. Nie wyobrażam sobie karmić go dłuzej tym mleczkiem, bo na jedno karmienie wychodziły 2 buteleczki.