Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkapolkaaa

KAWA W CIAZY

Polecane posty

Gość matkapolkaaa

czytalam opinie lekarza gin, ze 1 filizanka slabej kawy dziennie nie szkodzi, ale jakos mam opory. pijecie?

ja pije jedną małą, ale z ekspresu ciśnieniowego więc najsłabsza nei jest. Raz nei wypiłam i myślałam ze umrę na ból glowy, wiec mysle, że przy moim małym ciśnieniu nie zaszkodzi jedna

Ja nie piję, ale po prostu przestała mi smakować. Przed ciążą piłam i po 3 kubki dziennie. A teraz mnie odrzuca. Przerzuciłam się za to na herbatę czarną. też niestety ma kofeinę, ale inne mi nie smakują.

JA PIŁĄM OBOWIĄZKOWO 2 FILIŻANKI Z EKSPRESU BĄDŹ ROZPUSZCZALNEJ. MIAŁAM potwornie niskie cisnienie

Gość mama synka 14 miesięcy
a mnie odrzuciło od kawy;)

Gość ja nigdy nie przepadałam
za kawa więc nie przeszkadza mi ze teraz jej nie piję

Gość wreduska..
ja piłam inke zastąpiła mi idealnie rozpuszczalną :) zresztą piję ją do tej pory młody ma już 7 miesięcy

Gość matkapolkaaa
o wlasnie, chyba i ja przerzuce sie na inke :)

Gość mama synka 14 miesięcy
a ja znowu zaczęłam pić Inkę, gdy urodziłam i karmiłam, no i tak zostało mi do dziś;) pomimo, że i tak raz dziennie piję rozpuszczalkę z mlekiem - Inka musi być:D

pije kawe codziennie i to naturalna,i w poprzedniej ciazy tez pilam ale w pozniejszym okresie przeszlam na rozpuszczalna gdyz naturalna przestala mi smakowac

ja przed ciążą piłam 4-5 filiżanek dziennie wiec jedna teraz to pikus:) odrzucic mnei nie odrzuciło ale już mi tak nie smakuje, ale jedna rano mnie stawi ana nogi, tym bardziej ze w weekend nei musze pić, tylko na codizeń jak wstaje o 6

Piłam, ale dopiero od drugiej polowy ciąży mimo, że bardzo miałam na nią ochotę. Po prostu rzygałam po niej jak kot, jak po 99% tech, co zjadłam lub wypiłam.Można, tylko wiadomo, jak ze wszystkim - zachować umiar i będzie ok ;)

mi lekarz powiedzial ze jesli wczesniej kawe pilam to w ciazy jedna kawa dziennie ale z mlekiem i cukrem nie zaszkodzi ;) ale i tak ograniczam sie do jednej kawy na 2-3 dni