Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jujukoko

KAFETERIUSZE są zawistni-zazdrośni-bezczelni-chamscy i źli

Polecane posty

Gość jujukoko

po co tu jesteście? dowalić każdemu? przekonać że jednak nie jest tak super jak jest? że jest ktoś brzydki, głupi i za bogaty- ma być biedny jak inni. ŻAŁUJECIE innym ludziom sukcesów, dołujecie bo jesteście anonimowi, ale w rzeczywistości właśnie tacy jestecie, nie tylko tutaj- żal... już tu nie będę wchodzić bo to bagno jest.

Gość daniello27
a ja uwazam ze ludzie probujacy sie dowartosciowac na kafe sa zenujacy.

Gość
a konkretnie to kto i za co cie wyzwal? :classic_cool:

Nie dramatyzuj - są tutaj tez fajni ludzi, z którymi można pogadać na każdy temat. Bez złośliwości, zazdrości i wyzwisk.

Gość jujukoko
są też normalni są, ale w 99% chce sie człowieka zgładzić i przekonać że jest smieciem i pustym człowiekiem, Przemawia przez wiekszosc zazdrosc lub samolubstwo.

Gość no lepiej bym tego nie ujela
jak chcesz tu pisac i byc idolem to musisz byc biedny,mieszkac ...nie wiem gdzie i koniecznie nie mied pracy albo ja miec na lichej posadce

Gość Dany Decoy
jujukoko, och masz, kto Cię tak poniżył, dziewczę drogię

Gość jujukoko
wasza samolubnosc i odrażajace zachowanie zmusza mnie żeby opuścić to bagno. Tu sie rodzi zawiść i złość, złe podejscie do czyjegos szczęścia lub pecha. ŻEGNAM

Gość gbbbb
kafeteria to prawdziwy śmietnik

Gość daniello27
sa ludzie ktorzy jada po wszystkich ale tych nalzey zlewac...to jacys nieudacznicy dla ktorych to jedyne pasjonujace w zyciu zajecie

ludzie są jacy są Fora, która dają poczucie anonimowości dają też dość dobry obraz ludzkich charakterów i osobowości. Tacy oto jesteśmy w swej masie. Tu się można sporo dowiedzieć o naturze ludzkiej, bo twarzą w twarz są przeważnie uśmiechy i miłe słowa, ale ile w tym szczerości? Można sobie tylko wyobrazić, że jednak sporo ludzi zakłamanych chodzi po tym świecie a na takich forach sobie folgują. Ja daleka jestem od myślenia, że to oni są ci źli, nie ja i grono moich bliskich i znajomych. Starając się być realistką myślę raczej: tacy oto jesteśmy w swej masie - my ludzie...

Gość jujukoko
Lubię podgryzać siekaczami zapałki z Bystrzycy Kłodzkiej, wyborażając sobie że jestem samicą bobra budującą tamę w rozlewiskach Biebrzy :classic_cool: