Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tommekkk 89

Anal od przodu

Polecane posty

Gość tommekkk 89

dziewczyna mnie zaszokowala bo zaproponowała mi anal ale od przodu mysłałem że przy analu kobieta leży na brzuchu

Gość kacper kkkk
wejść trochę trudniej, ale jak laska rozluźni dupsko to sięgając chujem nieco dalej niż pizda wjazd jest ok. Pewnie lubi cały czas całuski, przytulania i pieszczenie cycków. Także może czuje się bezpieczniej nie wystawiając się na głębokie dupcenie które może ją boleć. Może to być przyjemna, taka niewinno - lajtowa wersja analu ale raczej dla wprawionych w tym sporcie. Zawsze potem, po odpowiedniej rozrzewce, można przejść do innej pozycji bardziej że tak powiem odkrytej. W ogóle co w tym dziwnego: jak w pizdę można od tyłu to w dupę można od przodu.

Gość ludvik
rzyga to się raczej przy oralu :D takim głębokim

Gość kacper kkkk
pewnie że może być na pieska, ale tamta laska chce od przodu. Pewnie boi się dać dupy na zbyt ostre jebanie. Albo wstydzi się troszkę anala i dlatego proponuje taki jebaniec - udawaniec. Jak tak chce to co szkodzi spróbować, jak dobrze się rozluźni i nasmaruje wcześniej mocno i głęboko dupala wjazd będzie ok. Trochę niewygodny bo przy analu dobrze jest jak jedno z partnerów mocno ręką pieści pizdę a w tej pozycji trudno się do niej dobrać. Chyba że zadrze nogi do góry to widok do wjazdu, smarowania i pieszczenia będzie pierwsza klasa.

Gość Ewelinda9876
Oj czy ja wiem. Mój pierwszy analny raz był na plecach i było git,bez bólu. Za to jak się za drugim razem wypięłam,to mnie bolało i w ogóle do niczego nie doszło. Teraz jest OK.

Gość Dupaaaa
Dupa boli od anala auuuuu

Gość jakiś dziwny
a co w tym dziwnego że od przody? Może tak ma lepsze doznania?

Moja za to lubi anala na jezdzca i ja tez tak uwielbiam. Pozycji analnych jest cale mnostwo

Gość Ewelinda9876
Ja też raz spróbowałam na jeźdźca ale tyłem do partnera. Też było fajnie,za to jego to bardzo mocno podnieciło :)A ile jeszcze pozycji nie odkrytych !!!

Gość kacper kkkk
na jeźdźca tyłem jest fajne dlatego bo umożliwia mocną i głeboką penetrację ale pod kontrolą kobiety co daje jej kontrolę żeby nie bolało co przy analu jest szczególnie ważne.

Gość Ewelinda9876
Racja racja!!! Fajne doznania i widoki. A wiecie,że my to robimy bez żadnego lubrykantu? Jest o niebo lepiej :) Ale ile ludzi, tyle zdań!

Gość hbdgte
:-) czy te posty co niby pisza panie pisza panowie:-) czy moze naprawde pisza je panie,tylko zidiociałe do reszty :-) oczywiscei chodzi o panie uprawiajace ten analny seks

Gość Ewelinda9876
Heh, w moim przypadku pisze kobieta, o innych nie mogę się wypowiadać:) Zidiociała nie jestem, lubię czasami urozmaicenie!

Gość hbdgte
Ewelinda9876 widocznie ty i twoj partner do łzoka jestescei zbyt kiedpscy w seksie bo urozmaicen w analu szukacie . NIe trzeba uprawiac anala aby CODZIENNIE ,PRZEZ ROK CALY urozmaicac sobie seks w ten sposob aby sie nie znudził. tylko ,ze takie cos przeznaczone jest nie dla zidiociałych kobiet i debilnych mezczyzn.

Gość Ewelina123321
Być może jesteśmy kiepscy,ale wzajemnie się uzupełniamy. Analnego próbowaliśmy z 5 razy, nie jest to przy każdym zbliżeniu, czasami jakoś tak wyjdzie.

Gość Ewelinda9876
Ewelina123321 to ja

Gość Ewelinda9876
Widocznie jestem zidiociała,a mój mąż debilny - pffff! Ale dobrze nam ze sobą i Twoje zdanie dla mnie się nie liczy!

Gość Wielki drąg
Ewelinda - zgadam się z Tobą.Ta starsza pani ma prawdopodobnie traumę w związku z analnym seksem.Kto chce - niech próbuje.Idiotyczne stare babska,które seks znają z sitcomów.Boże,chroń mnie od dewotek.Pozdrawiam.