Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxx000xxx

DIETA I ODCHUDZANIE! POMOCY

Polecane posty

Cześć jestem młodą mama... Przed ciążą ważyłam 48 kg , w ciąży niestety przytyłam 38 kg .Udało mi się trochę schudnąć... obecnie ważę 67kg i już dalej waga nie leci w dół :(. A chciałabym ważyć 55kg albo chociaż te 60 kg. Jak wyżej pisałam przedtem ważyłam 48 kg także nigdy nie widziałaś potrzeby odchudzania się... Także nie mam pojęcia jak się do tego zabrać ... Tym bardziej ze ja wcale nie jem dużo :( A ćwiczeń nienawidzę :( . Orientujecie się może czy są jakieś SKUTECZNE herbatki ? albo jakieś tabletki ? Czy raczej muszę zacząć ostro ćwiczyć ?? Drogim moim problemem jest to ze został mi obwisły brzuch z dużą ilością rozstępów ... Stosowałam rożne kremy , oliwki oraz ściągałam się pasem ( chyba trochę za późno po porodzie :( )ale również nie widzę żadnych efektów :( Orientujecie się możne czy nadmiar zbędnej skory można jakoś wyciąć operacyjnie i naciągnąć ?? Ile taki zabieg mniej więcej kosztuje ? Bardzo proszę o dobre rady :P POZDRAWIAM Może któraś z Pań przyłączy się do mnie i wspólnie zrzucimy kilka kilo ??

Gość a ja...a ja...
waze 65 przy wzroscie 165 :/ ostatnio dalam sobie fory i od kilku dni znow walcze :P

Gość To co Ty robiłaś że tyle przyt
yłaś???? Byłaś drobniutka szczuplutka przed...Miałaś aż taki apetyt? Ja tez jestem młodą mamą Przed ciązą ważyłam 50, przed porodem 63 a teraz zostało mi jeszcze 5 kg z którymi bardzo źle się czuję. Od jutra startuje na basen, bo tez nie luibię ćwiczyć :)

poprsostu przed ciaza duzo chodzilam :P imprezy itd. A w ciazy cały dzien siedzialam u meza w knajpie i jadlam same fast - foody no i zero ruchu :( sama jestem sobie winna :( . I teraz place za swoje bledy

Gość a ja...a ja...
tak. cwicze rano i wieczorem. jem blonnik. pije aqua slim. jestem na diecie 1000kcal. nie jem slodyczy i innych tuczacych rzeczy..

Mozesz przyblizyc ta swoja diete ?? PO jakim czasie widac efekty ? co mozna jej do woli a czego lepiej unikac ??

Gość a ja...a ja...
dieta polega na tym ze licze kalorie ,pilnuje tego co jem... nie jem bialego pieczywa, makaronow, unikam jogurtow etc. jem duzo warzyw , jajka, cwiczenia poki co takie szybkie...brzuszki, pompki, no i skakanka. byl rower ale teraz za zimno :/ pije duzo zielonej herbaty i ziolek wspomagajacych odchudzanie. do tego jakies balsamy na cellulit

i skutkuje ? po jakim czasie widac efekty? A jak mam obliczac kalorie ? i jak mozesz to podaj nazwe tych ziolek wspomagajacych i ile dziennie mozna tego pic zeby nie przedobzyc

Gość a ja...a ja...
skuteczna na poczatek jest dieta norweska.w ciagu 1,5 tygodnia spadlo mi 3 kg. kalorie obliczam z tabel no i czytam tez co pisza na produktach. jest taka mieszanka ziolowa "ziola mnicha" na odchudzanie. nawet smaczna :) sa tez herbaty lkarnityna ...

Gość a ja...a ja...
uzywam tez tabletki pomagajace spalac tluszcz..i te pomagaja . wiem bo kiedys tez stosowalam i efekt byl fajny

a jaka nazwe maja te tabletki ? PRZYPUSMY ze robie sobie 2 skibki chleba na kolacje skad mam wiedziec ile maja kalorii ?

Gość a ja...a ja...
jak to skad? musisz miec tabele kaloryczna i liczyc ... to proste