Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczurek777

Dziewczyna czytała archiwum GG

Polecane posty

Przyłapałem moją dziewczynę na czytaniu, archiwum GG mojej mamy, przeczytała tam że moja siostra nazwała ją gelejza a ze strony mamy że może znajdę sobie inną dziewczynę. Co robić, nie chce już mieć jakiegokolwiek kontaktu z moją mamą a co dopiero z moją siostrą.

chyba powinnienes raczej ta zlosc skierowac przeciwko swojej dziewczynie, ktora czta czyjes rozmowy - Twoje pewnie tez czytuje

Gość dusia19
ciezka sprawa, ale przeciez mozesz pogadac z dziewczyna ze jest Ci przykro z powodu Twojej rodziny ale nie masz na to wplywu a z mama porozmawiac ze Twoja dziewczyna wie o wszystkim i ze jej jest b. przykro .

Gość
nastepne madre:D:D:D czas umierac:o

Gość kiszona
Twoja dziewczyna nie powinna czytać twojego arhiwum ;/

z jakies racji ona to czytala?? i Ty na to nie zareagowales?? nie umie uszanowac czyjejs prywatnosci, Twoich bliskich, to Twojej tez nie uszanuje

Gość
szczurek kiepski masz wkret ale wybrana publicznosc nigdy nie zawodzi:classic_cool:

Gość gelejza to ktos pokorju
fioletowego widelca

Gość ja powiem tak
nie czyta się cudzej korespondencji Twoja dziewczyna sama sobie jest winna i dziwie się że teraz nad się się użalasz ...powinna dostać taki ochrzan od Ciebie żeby jej w kapcie poszło

Gość No nie przesadzajcie
Ja tez czytalam archiwum swojego faceta. Moze nie jego matki ale jego, jego kolezanek i bylych kochanek. Nie zaluje tego ani troche bo dowiedzialam sie strasznych rzeczy na swoj temat. Oczywiscie, gdybym nie czytala to nadal bym sie ludzila, ze taki wspanialy zwiazek mamy. Czytalam chyba z miesiac az postanowilam, ze odchodze :). To była najlepsza decyzja w moim zyciu :)