Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dluga29

za maly zarodek

Polecane posty

hej kochane.ja dzisiaj bylam u lekarza.jestem w 8tyg,i 4dwedlug om.ale na usg wyszlo ze zarodek jes bardzo maly tylko 7mm i nie ma bicia serduszka.od dwoch dni mam bole brzucha i krwawienia.lekarz pow.ze albo ciaza nie rozwija sie prawidlowo albo jest wczesna i mam za tydz.wrocic na usg.nie wiem co mam myslec i sie martwie bo bardzo chcemy tego dzidziusia.czy ktos mial taki przypadek?prosze odpiszcie

Gość kasiulkaaaaaa
Nie wiem co Ci powiedziec...lekarz tez chyba narazie nie wie ?

Gość kasiulkaaaaaa
Ja mam dwoje dzieci a Trzecie (bylo drugie w kolejnosci) stracilam w 12 tyg.ciazy.:( Zycze,by u Ciebie wszystko dobrze sie zakonczylo.

Gość niestety ja
byłam w podobnej sytuacji. U mnie wyglądało to tak... poszłam pierwszym razem do gin, po zrobieniu testu w domu. Zupełnie nie wiedziałam kiedy miałam ostatnią miesiączke wiec stwierdzenie, który to tydzień nie miało miejsaca. Lekarz powiedział, że to wczesna ciąża. Za chyba 2-3 tygodnie poszłam do lekarza okazało się, że bardzo wczesna ciążą lub nieprawidłowo rozwijająca się ciążą. niestety było to drugie wyjście i miałam zabieg... mam nadzieje, że u Ciebie jest na prawdę wczesna ciąża i wszytsko zakończy się happy endem :)

Gość mi się wydaje ze
mogłabys spróbować zrobić test ciazowy. Nie zartuje. Jezeli lekarz mówił że nie bije serduszko to znaczy że dopuszcza ewentualnośc, nie daj Boże oczywiście, że dzidzius nie zyje. A to wyjdzie na teście bo wtedy nie produkujesz gonadotropiny koniecznej do utrzymania ciazy. Spróbuj, moze troszke cie to uspokoi.

Gość mi sie wydaje ze
matko nie doczytałam że krwawisz. To dlaczego nie jesteś w szpitalu? Nie zawsze musi to oznaczac zagrazajace poronienie. Moja mama miała takie krwawienia do 4 miesiaca ciaży, były w dniqach kiedy normalnie miałaby miesiaczke. Musisz koniecznie wybrać sie do innego lekarza albo po prostu sama bierz męza czy taksówkę i zasuwaj do szpitala

do szpitala mnie nie wezma bo ja nie mam zadnego ubezpieczenia bo nie mieszkam juz w polsce.przyj.do rodzicow a moj chlopak jest w holandi.wiec wszystko zalatwiam prywatnie.umowilam sie juz z innym lekarzem dopiero na czwartek bo nie ma wczesniej miejsca.krwawienia nie sa duze ale sa.dzieki za odpisywanie