Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facelikechild

młody wygląd przeszkodą w życiu

Polecane posty

Gość facelikechild

Już nie wiem, co mam robić :-[ mam 21 lat, a wszyscy dają mi 16- 17, jak nie zapytają mnie o dowód w knajpie, to cud. Ubieram się jak dziewczyny w moim wieku- obcasy, baleriny, dzinsy, płaszczyk, elegancka torebka, ładna bluzka albo koszula. Maluje się- tusz, czarne kreski, puder, róż, szminka, a pomimo to każdy kto usłyszy, że studiuję na 3 roku robi wielkie oczy. Patrzą na mnie sami 18latkowie, a potencjalni pracodawcy na starcie mnie skreślają (kto kupi meble albo garnitur polecony przez dziecko)? Co ja mam robić? Za 20 lat będę się cieszyć, że nie mam zmarszczek, ale póki co wolałabym wyglądać na 20 lat, mieć chłopaka i pracę.

Gość wetwertwere
No to szukaj pracy w sklepie zabawkowym

Gość knkn
No i zaczyna sie:D:D Zaraz wpadna tu 30stki i 40stki ktore bidulki nie moga kupic papierosow w sklepie bez okazania dowodu:D:D

Gość ghgvhgvhbvgh
potencjalni pracodawcy na starcie mnie skreślają (kto kupi meble albo garnitur polecony przez dziecko)? pieerdolisz jak obsrana

Gość panna_6666666
tez tak mam, 24 lata i wygladam jakbym zaczynala liceum. a mimo tego pracuje w..... banku:D jako dorada ds kredytow wiec mam non stop kontakt z klientami. bylam tam na stazu na studiach i potem mnie przyjeli:) ani szef ani klienci nigdy nie skomentowali mojego wygladu. chociaz 2 razy mialam sytuacje ze klient byl zaskoczony i z usmiechem "a pani taka mlodziutka i juz pracuje?";)

Gość
no to zaybiescie ja mam 19 a wygladam na 40 :classic_cool:

Gość facelikechild
kameliaa nie chcę wyglądać ani na 15 ani na 25, tylko na 20.

Gość mnie pytaja ktora to klasa
a robie doktorat, szczerze mowiac mnie to bawi i nawet sie podoba ( coraz bardziej), ostatnio mnie legitymowali przy kupowaniu alkoholu.

Gość o jejku jaka biedna

facelikechild nic nie zrobisz, niestety, Ja mam 26 a jak niedawno leżałam w szpitalu to lekarze zanim popatrzyli na kartę mówili do mnie myszko hehe mam 26 a dają mi czasem nawet z 14. I chociaż nie wiadomo jakbym się ubrała i umalowała to i tak wyglądam na 7,8 lat mniej. Ale męża mam:) jest ode mnie starszy 2 lata a za to on wygląda na starszego - były smieszne sytuacje, że ludzie myśleli, że to mój ojciec hehe Jesli chodzi o nzałatwianie różnych spraw np w urzędach, przyszukaniu pracy trzeba nauczyć się być konkretną, stanowczą, pewną siebie.

Gość facelikechild
kasiula :-) pewności siebie bardzo mi brakuje, ktoś mi coś powie, a ja od razu buzia na kłódkę i cała czerwona. Ehh ciężko będzie z pracą.

Gość buzadora
Za 20 lat będę się cieszyć, że nie mam zmarszczek, o kochana zmarszczki będziesz miała jak każda to że masz teraz posturę i twarz dziecka nie znaczy, że nie będziesz się starzeć taki typ jak ty starzeje się na tzw 'starą maleńką' takie ni ti ni sio:D:D:F

Gość FACELIKECHILD
Leniwiec :-). Ok, bary i sklepy nie są dla mnie problemem. Najgorsze są problemy z PRACĄ!

mnie też na początku nie było łatwo :O ale od czego ma się cięty jęcyk? :D teraz jest :classic_cool: ale je nie zestarzeję się jako stara-malutka :D bo u mnie mlody wiek jest genetyczny :D

Gość facelikechild
droga buzadora u mnie w rodzinie większość kobiet ma ten problem co ja, mama ma 51 lat, a wygląda ledwo na 40 :-).

Gość bjmbhjbhjhbj
wszystkie 25latki ktore wygladacie na 14 lat to nie dlatego ze mlodo wygladacie...tylko dlatego ze jestescie liliputami...bo jakbyscie byly wysokie nikt by was za dzieci nie brał..🖐️

Gość facelikechild
Nigdzie nie napisałam ile mam wzrostu :-P Ktoś tu ma kompleksy na punkcie zmarszczek..?

Gość Dany Decoy
heh też Cię pocieszę, bo dzisiaj dzień dobroci...mam 26, a jeszcze rok temu, prosili o dowód....zawsze pokazuję włosy łonowe i działa...bo dowodu nie noszę

Gość z naiwną buzią
a czy w okularach sie wyglada doroslej? bo w realu (nie na fotce) chybawygladam w nich doroslej

Gość dfgsgsfgsfgdgf
Robicie sie na takie lolitki, to sie nie dziwcie. Moim zdaniem człowiek w wieku 13-30 lat niewiele się zmienia. 30-latka moze wyglądać jak 18-latka, 15-latka moze wyglądać jak 30-latka. Jak sie skórze przyjrzeć, to juz ten margines błędu robi się mniejszy, jednak dalej można się spokojnie o te 8-10 lat pomylić. Jak wam tak strasznie doskwiera, że jestescie brane za dzieci, to zróbcie sobie "dorosłe" fryzury, a nie takie do pasa jak bozia dała. To jest podstawa. Ogólnie image profesjonalny, pewna postawa ciała, a nie takie siuśki podfruwajki rozchichotane albo niepewne.

Gość hihi kiedys pewien
chlopak myslal,ze mam 14 (mialam 20) no i przez to nie umawial sie ze mna. Ale w koncu sie dowiedzial ile mam, zaczelismy rozmawiac.. i dzis jest moim mezem :) Nie martw sie, takie sprawy jak wiek szybko wychodza w praniu ;)

Gość facelikechild
Tak, ale jak się spotka tą osobę raz jedyny i nigdy wiecej, to kiedy ten ktoś ma się dowiedzieć o mój wiek ;)

Przechodzilam przez to samo i zawsze mnie denerwowalo ,ze w wieku 25,26 lat musiałam pokazywać dowód osobisty :O

Gość facelikechild
eiss kiedy przestali pytać Cie o dowód?