Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość student z wwrocka

Jestem stdentem i ..........nie jestem wcale biedny

Polecane posty

Gość smiech na sali...
A tak swoją drogą skoro piszesz na uczuciowym to może jednak szukasz jakiejs panny która skusi sie na studencika-bogacza.hehehe. Zenujacy jestes skoro uwiezyłes ze ten ktoś wczesniej proponował ci randke czy cos takiego...bo szuka dzianego fagasa...!

Gość student z wwrocka
tak wiem mam napisac jeszcze co to za firma schemat i cel jej dzialalnosci i kazdemu rozpisac biznes plan a najlepiej to kazdemu zalozyc taka firme a zreszta po co zkladac oddam wam wlasna ;) Nie mam 19 lat moze dlatego mam inne podejscie niz Wy

Gość aloe
:D:D nie moge co za matol i naiwniak zarazem :D

Gość hahahahassajkshajk
tak własnie tak i przelej nam jeszcze po jakiejs konkretnej sumce.... podaj maila to Ci nr konta wyśle.

Gość student z wwrocka
ja jestem matol ale to ty klepiesz biede :classic_cool:

to weź sobie poprawkę do tego co napisałeś. Zazwyczaj jak ktoś idzie na studia ma 18-19 lat - nie ma szans za założenie w dzieciństwie takiej firmy. To logiczne ze sa "biedni"i ze musza skupic sie na nauce zeby cos osiągnąć a osiągaja jak zaczynaja dojrzewac, dorastac, oswajac sie z dorosłym zyciem. wiec powiedz mi ile Ty masz lat?? bo moj wujek tez jest bogatym studentem... ma 5 samochodów - nie firmowych, wielki dom, własną firme, kilka mieszkań... tez jest studentem z tym ze ma 50 lat :) wiec pochwal sie ile Ty masz? tylko nie pisz ze 22 bo i tak raczej nikt Ci w to nie uwierzy :) aha jeszcze jedno - załozyłeś z kumplami wiec tak naprawde to co masz podziel na 3... bo sam do tego nie doszedłeś.

Gość halo...student....
w ktorym zakladzie obecnie przeywasz??????? uwazam ze musza ci zmienic lekarstwa.. bo te nie bardzo pomagaja.:D

Gość student z wwrocka
zastanawiam sie ylko dlaczego jak ktos opisze cos zupelnie normalnego (samochod nie jest z kosmosu, mieszkanie tez rzecz powszechna) odrazu zlatuje sie ujadajaca gromadka zeby opluc, wysmiac itd itp

Gość smiech na sali...
dobra, dobra idz juz zarabiać te swoje wielkie pieniadze. bo tutaj ludzie tylko z ciebie sie wysmiewaja. naprawde czy ty tego nie zuwazyłes ze nikt nie lubi ludzi ktorzy tak pierdolą bez sensu jak ty. przechwalasz sie ze niby kasa srasz a w głowie nic nie masz.....!

Gość skoro sam zacząles ten temat
jeski nie piszesz sam, jaka branża, bedziemy zgadywac; luksusowy burdel?

Gość napolleon
na swiecie sa rozni ludzie ,mozesz ,byc i bogaty nam nie przeszkadza

Gość jaaaaasne
prawdziwy biznesmen nie przesiaduje na babskim forum

chwalisz się czy żalisz? -jaki jest sens założenia tego topiku? Dlaczego wszystkich którzy sie tu wypowiadają traktujesz z góry? Skąd wiesz z kim klikasz?

Gość smiech na sali...
No ale co ty chciałes tutaj usłyszeć ...??? moze zacznij od normalnosci a nie odrazu wylatujesz z tymi buraczanymi tekstami otym ile to masz. no super....masz samochod, mieszkanie, pieniadze...ale świata nie zwojowałes.

Gość sraja i pluja bo nic wiecej ni
e maja. Zastanawiasz sie czemu cie tak jada, a prawda taka ze to 'Polactwo' wlasnie.. czyt: sam nie mam to inny tez nie moze miec.. A sama tez znam goscia ktory w wieku 24 lat dorobil sie sporo kasy.. jeszcze rodzicow utrzymywal bo byli zawsze biedni.

Gość aleo
"tak wiem mam napisac jeszcze co to za firma schemat i cel jej dzialalnosci i kazdemu rozpisac biznes plan a najlepiej to kazdemu zalozyc taka firme" hehe i takie cos pisze "biznesmen" ? w sumie dobrze trafiles bo tu same idiotki siedza i ci moze uwierza ps. przenies siedzibe "twojej" firmy do podziemi bo ktos odkryje schemat a co gorsza cel dzialalnosci :D:D:D

Gość jaaccuusss
mam kilka kopi schematu ,ustawic sie w kolejce

Gość ok ale co mnie to obchodzi
ze ktos ma kase??

az zal dupe sciska jak ubogie doslownie i w przenosni towarzystwo przesiaduje na tym forum . Kolo napisal ze nie zgadza sie z teza iz student musi byc biedny, opisal swoj przypadek a tu hooooooozia na joooozia, wszystkie wiejskie matoly u matki, ojca, babki, stryjka na garnuszku zlecialy sie zeby chociaz odrobine odesrac komus tego bolu ubostwa ktory sami przezywaja gdzies w podlubelskiej wsi. tfu polskie scierwa!!

student z wwrocka no to określ chociaz branże firmy. Nikt nie chce biznes planu itd. Skoro zacząłes to skończ. Pochwal sie jaki masz samochód. Bo napisac mam bo mam to każdy głupi potrafi. Jeśli uważasz sie za normalnego i takiego przy kasie(chociaz watpie - normalny człowiek nie chwaili sie tym na forum) to powiedz cos wiecej.

3 lata temu zalozylem firme z 3ema kolegami, i nie jest to bynajmniej nasza klasa.pl

Gość aleo
janku sam prowadze dzilalnosc gospodarcza ale nie lubie fantazjowania. znam ludzi ktorzy prowadza dzialalnosc gospodarcza i osiagaja bardzo dobre wyniki, znam ludzi ktorzy zarabiaja kupe kasy na bukmacherce i na pokerze i wiesz co ich rozni autora ? to, ze oni znaja sie na tym co robia a autor to zwykly mitoman ktory z DG ma tyle wspolnego co ja z papiezem

Gość Menaga
Kuniu na muniu, to, że student jest biedny, to stereotyp jak każdy inny :P Stereotypów nie da się zmienic, Polak w mniemaniu tych za granicą będzie złodziejem, Rosjanin pijakiem, a blondynka głupią. Więc sama myśl tematu jest durna do potęgi Einsteina :P Zresztą pan studencjusz już sobie poszedł, więc cicho, plebsie^^

Gość krzaki
a bo to s,e,x fotka .pl

Gość stary wyluzuj tutaj zabijaja
nawet jak ktos napisze ze zarabia 2000 na reke a co dopiero takie cos :classic_cool: nie trafiles z tematem, powinienes byl napisac ze jestes kloszardem spod dworca wtedy wszyscy zrozumieliby Cie dokladnie i okazali nalezna empatie ;P ;)

Gość bleeeh
pytanie, czy jestes na prawde szczesliwy?

OK Oleo rozumiem ale z drugiej strony skad wiesz ze nie zarabia i jej nie prowadzi?? Powiem Ci szczerze ze czasami mozna sie mocno przejechac na takich zbyt pochopnie wyciaganych wnioskach. Sam tego doswiadczylem. Za malo czlowieka znamy, za malo o nim wiemy, a z gory zakladac ze kazdy kto pisze na takim przypadkowym forum jest mitomanem to tez stereotyp zachowan. Nie obchodzi mnie ten gosc tylko bardziej wkurza mnie ala "pies ogrodnika" podejscie polakow

Gość a ja ci gratuluje
i wcale nie zdziwilabym sie gdyby faktycznie tak bylo.... moj facet dopiero co skonczyl studia a w trakcie nich dostal dobra prace. Wszystko co zarobil osiagnal zrobil to wlasna praca teraz moze pozwolic sobie na sportowy samochod, lanie do baku do pelna ( bo to tez nie sztuka miec samochod a nie miec go za co utrzymac) ma mieszkanie nie odmawia sobie niczego. ja tez daze do takiej sytuacji ale u mnie niestety potrwa to dluzej.