Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szpadel

Dlaczego niektóre dziewczyny są tak beznadziejne, że wrabiają faceta w dziecko ?

Polecane posty

Gość A czemuuuuuuuuuuuuu
Faceci sa tak beznadziejni, ze daja sie wrobic w dziecko?????????

Gość A psik....
Odpowiedź na to pytanie jest trywialnie prosta: osobnik płci męskiej nie koniecznie musi być od razu mężczyzną. Kto ma rozum, niechaj to zrozumie. :)

Gość blue sky...
Sorry ale jak faceci biora sobie puste lale, ktorych jedynym marzeniem jest slub i dziecko to niech sie potem nie dziwia ze jest nagle ''wpadka''. w normalnych zwiazkach sie o takich rzeczach rozmawia i wspolnie ustala. oczywiscie zdarzaja sie wpadki, bo sama znam dziewczyne ktora po porodzie zaczela brac tabletki i znowu wpadla, ale wiekszosci wypadkow mozna zapobiec, np jak guma peknie to mozna isc po tabletke 72h.

Gość 666aaaaaaa666
wydaje mi sie ze to jednak nie jest tak ze faceci sobie biora puste lale z reguly te panny nie sa takie glupie po prostu chca sie ustawic (chociaz ja za cholere nie potrafie zrozumiec co to za ustawienie, ale mam takie kolezanki ktore tak mysla) i bardzo czesto nawet przez mysl nikomu by nie przyszlo ze akurat ta panienka bedzie probowala zlapac kogos na dzidziusia a niestety na calej imprezie i tak najbardziej cierpi potem to dziecko

Gość Częściowo sie zgadzam
z tematem że te laski sa beznadziejne jeśli takiego czegoś próbują, jeszcze rozumiem małżeństwo gdzie nie moga się zdecydowac ale nie w taki sposób że lecę ze spermą w buzi do łazienki i sobie implantuję. Ale faceci też są beznadziejni, bo nie każda wpadka musi byc kontrolowana, pigułki mozna naprawde zapomnieć, gumka może się przedziurawić, zsunąć i to niczyja wina, a jak się uprawia seks to sie ponosi konsekwencje. Ja miałam na studiach taką koleżankę z grupy, zresztą mieszkała koło mnie w akademiku i najpierw się żaliła, że jej facet jej nie chce, że jego matka jej nie lubi (zresztą facet kawał gnojka i maminsynka nie wiem co ona w nim widziała) a potem przez 3 czy 4 miesiące przyłaziła i sie chwaliła że chce zajść w ciążę i w końcu zaowocowało, po czym przychodziła płakac że facet ją zostawił. Potem juz było tylko gorzej, facet sie wymiksował z tego, a ona sama miała problemy z donoszeniem tej ciąży. Studia musiała zostawic najpierw przez problemy z ciążą potem przez to że nie miał sie kto dzieckiem zajmować. Fakt ze teraz ma fajnego synka, ale nic jej to nie dało.

Gość Acki
Najlepiej kupic sobie lalke i bez problemow, mozesz walic ile chcesz a efek koncowy jest taki sam

Gość Acki
Musisz sprobowac to sie dowiesz

Gość Kamecha wylogowany
bo są pojebane :O

Gość wcale nie sa beznadziejne
sa madre wiedza czego chca i potrafia to osiagnac. to faceci sa frajerzy sie tak sie daja. debile sa od tego zeby ich wykorzystywac.

Gość Acki
Dlatego uwazam ze realistic sex dolls sa najlepsze

Gość Kamecha wylogowany
:(

Gość Acki
Kocham Kamechę :classic_cool:

Gość Acki
Kamecho wyjdź za mnie 😍

Gość bo nie maja pieniedzy kamecho
🖐️