Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szpadel

Dlaczego niektóre dziewczyny są tak beznadziejne, że wrabiają faceta w dziecko ?

Polecane posty

Gość Madame Lopuhov
Są prezerwatywy bezlateksowe.

"- dobrze poznajcie kobietę zanim pójdziecie z nią do łóżka i nie będzie takich problemów." przecież człwoieka nie na się tak poznać 🖐️ nikt się nie przyzna do czegś takiego a pod innymi względami wcale nie musi odstawać od normy i co wtedy? :D propagujesz sf :P ile lat byś czekała aż poznasz świetnego, wydaje ci się faceta, z pójściem do łóżka? w rok go poznasz? w 2 lata? przecieżwszystkich sytuacji i możliwosci nei przerobićie... szczególnie jak jesteście starsi i macie zawalone życie zajęciami. a jak jeszcze moralnośc zabrania wam mieszakc razem przed ślubem 🖐️ :P

Gość Madame Lopuhov
A gdzie tak napisałam? Uznaje, że życie zaczyna się w momencie zapłodnienia, czyli dopuszcza metody zapobiegające połączeniu komórek a nie dopuszcza metod powodujących usuwanie komórek już zapłodnionych.

Gość Madame Lopuhov
Kilka miesięcy lub nawet tygodni wystarczy, żeby pewne rzeczy ocenić. Co innego jak się idzie z kimś do łóżka na drugiej randce...

Gość ejnodobra
ale przeciez nie istnieją tylko pigułki anty i gumki. Jezeli dziewczyna bierze anty to przeciez zawsze można uzyc dodatkowo globulek plemnikobójczych. To napewno wy godniejsze niż gumka, tylko wkładasz i samo się robi:)_

to specjalnie dla Madame Lopuhov która jak widać ma problemy z powodu swojego emocjonalnego stosunku do antykoncepcji ze zrozumieniem tematu i wypowiedziami tylko na temat bez wchodzenia w jakieś poboczne zagadnienia odwróćmy sytuację co byś powiedziała na tak brzmiący temat "Dlaczego niektórzy faceci są tak beznadziejni, że mówią kobiecie iż chca mieć dziecko a potem potajemnie jadą do berlina i poddają się wazektomii?"

Gość Madame Lopuhov
Oczywiście, że są. Poszukaj info choćby na forum Antykoncepcja.

Gość Madame Lopuhov
To nie jest to samo, bo ja na jego wazektomię nic nie poradzę a on się może sam zabezpieczyć.

Gość do - nie do pojecia
"wiem co zaraz powiecie - jesli facet zacznie sie tak zachowywac to laska zobaczy, ze jej ne ufa = nie chce z nia byc, nie mysli powznie = nie chce miec z nia dziecka w zadnym wypadku = bzyka ja bo nie ma nikogo innego pod reka. i jak laska to odkryje to niestety zazwyczaj jest koniec i nie ma darmowego ruchania. trzeba szukac kolejnej ofiary." No i tak myslace baby to wlasnie suche rury , co tylko chca zlapac frajera. Takie lepiej omijac. Trafic na taka to lepiej sie powiesic. Wiec brak seksu z taka to naprawde zadna strata,to juz lepiej bzykac lalke z seksshopu. "ogolnie moim zdaniem : nie idz do lozka jesli nie chce miec z ta osoba dzieci. " To po slubie tez dasz dupy tylko jak bedziesz chciala splodzic potomstwo? To dlaczego te "porzadne" katoliczki jakos po slubie wicej dzieci nie maja niz jedno czy dwoje? Wtedy juz dbaja same o to aby nie wpasc , jak interes ubily. Ale obluda. Az sie zygac chce.

Gość Madame Lopuhov
To chyba logiczne, że jeśli nie chcę dziecka to się sam zabezpieczam a nie liczę tylko na to że kobieta się zabezpieczy, bo nawet gdyby zrobiła to sumiennie to i tak ryzyko ciąży zawsze istnieje.

Gość Madame Lopuhov
dobra, bo już za bardzo się to plącze. Nigdzie nie mówiłam, że kobiety nigdy nie wrabiają faceta w dziecko. Chodziło mi o to, że często mężczyźni sami są sobie winni a potem biadolą, ze to wszystko przez tą beznadziejną babę. Są sobie winni, kiedy idą do łóżka z kobietą, którą ledwo co znają i nie raczą nawet założyć wtedy gumki.

Gość Madame Lopuhov
Gdyby chodzili do łóżka z kobietami, które dobrze by znali i wiedzieliby że można im ufać i że nie będą oszukiwały to takich przypadków byłoby znacznie mniej.

Gość do madam
Chrzanisz. To wlasnie baby , ktorych sie dobrze nie zna nie beda tak ryzykowac. Bo same tez Cie nie znaja i nie wiedza czy sie dasz na te ciaze zlapac. Moje prywatne doswiadczenie jest takie , ze na ciaze lapia najchetniej te co sie bzykaja pierwszy raz z pierwszym facetem. Bo wtedy chca sprzedac swoja cnote za slub. To one nie maja na co czekac. Bo przeciez jak natychmiast nie wpadna, to moze facet sie rozmysli i znajdzie inna. I co wtedy? Nastepnego na cnote juz nie zlapia. Pogadaj z facetami z Twojego otoczenia. Ci co sie dali wrobic, to ci co mieli "porzadna" ....i zostali dzieki temu rownie porzadnymi ... frajerami. Zycie.

Gość uuhhhhhhhhh
I bardzo dobrze takim ruchaczom! Do łóżka idzie się z kobietą z którą się wiąże przyszłość ( żadna antykoncepcja nie daje 100% pewności) a nie rucha na prawo i lewo. Zrozumcie wreszcie że seks i kobieta to nie zabawki i jak się pieprzy to bierze się też odpowiedzialność za to że może być z tego dziecko!!!

Gość I DLATEGO WLASNIE
MEZCZYZNI POWINNI WRESZCIE SAMI ZACZAC DBAC O TO ABY NIE WPASC EOT

Gość jak sie daje wrobić to sam
jest beznadziejny!!!

Gość Daweor
Chyba desperacja powoduje takie zachowania. Ja kiedyś przyłapałem kobietę na wyciąganiu użytej prezerwatywy wraz z zawartością z kosza, aby się zapłodnić.

Gość MASZ CALKOWITA RACJE

Gość cfgdfhdrte
Daweor- o matko :o I co zrobiła jak ją na tym przyłapałeś? :D

Gość Daweor
Jedynym możliwym, a raczej rozsądnym rozwiązaniem okazało się natychmiastowe wyjście (z jej mieszkania) wraz z "tą" prezerwatywą. To był koniec tego związku.

Gość cfgdfhdrte
Ale jakoś się tłumaczyła, coś mówiła? :D

Gość Daweor
Przyznam szczerze, że nie słuchałem - tak byłem zdenerwowany - każde tłumaczenie było bezcelowe w takiej sytuacji.

Gość A psik....
"Zabezpieczyć przed dzieckiem..." Wyjątkowo obrzydliwe i odrażające sformułowanie. Jakby mały człowiek był jakąś zarazą, wrogiem lub agresorem...

Gość A psik....
"Ryzyko ciąży..." :(

Gość Madame Lopuhov
o matko - znać kobietę to nie to samo co być z nią długo. Jeśli znasz ją dłużej i widzisz jakie ma podejście do różnych spraw, jakie ma oczekiwania w stosunku do związku to się decydujesz albo nie na związek i seks. A najlepiej sam się i tak zabezpieczaj jak chcesz mieć większą pewność.

Gość Madame Lopuhov
Tak tak, bo dla nowoczesnych ludzi dziecko to wróg numer jeden, liczy się tylko przyjemność bez zobowiązań.