Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brunetka2

Zdarzenie na drodze

Polecane posty

Dwa tygodnie temu mieliśmy mężem jadąc samochodem małą kraksę . Przy ruszaniu na skrzyżowaniu potrąciliśmy rowerzyste . Tzn on tak naprawdę nawet nie spadł z rowera tylko uderzył się kierownikiem w klatkę piersiową. Ponieważ skarżył się na bóle w klatce piersiowej zawieźliśmy go na pogotowie . Zrobili mu prześwietlenia , lekarz go zbadał i stwierdził , że wszystko jest OK. Dodam ,że całe zdarzenie nie było zgłaszane na policję , ponieważ sam ten gość tego nie wymagał . Po prawie dwóch tygodnia przyszedł do mnie do pracy i oświadczył , że nadal go boli w klatce piersiowej był u lekarza i lekarz zalecił mu prześwietlenie narządów wewnętrzynych . A ponieważ w jego miejscowości nie mogą tego zrobić bo coś tam , musi pójść prywatnie . Koszt 100 zł i zasugerował , że mam za to zapłacić. CZy ma takie prawo ????? Co ja ma zrobić???

Gość nght
Teraz to on może sobie chcieć...nie dawaj mu żadnej kasy...a jak będzie miał pretensje, to powiedz mu, że musi udowodnić, że zdarzenie miało miejsce i miec świadków...nawet jak pójdzie na policje (po 2 tyg. od zdarzenia) to nic wam nie zrobią ...Dopiero jeśli bedzie całe zdarzenie udowodnione...zawsze możesz się wyprzeć...a facet jak chce ksay niech poda was do sądu i przyprowadzi świadków...teraz to on was chce centralnie na kasę naciągnąć....