Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrystyna

Mezczyzni, czy chcielibyscie miec zone typu Monici Bellucci czy wyluzowana?

Polecane posty

Gość chrystyna

PYtanie do Panow: Czy chcielibyscie miec taka zone jak np Monica Bellucci czyli elegancka, zmyslowa, tajemnicza i pzresliczna, z zasadami i spokojna czy raczej typ wyluzowanej zabawnej babki rowneiz ladnej ale mniej urodziwej.. Wlasnie obejrzalam wywiad z ta aktorka i sprawia wrazneie osoby nieufnej, zbyt powaznej, malo sie usmiecha, generalnie "sztywna", fakt urode ma pzrecudna i nie pisze nic z zazdrosci bo mi sie bardzo podoba tylko nie wiem..jets taka zimna. I nie wiem czy mezczyzni wola taki typ kobiety czy takiej.. zabawnej? Ktora sie umie czesto smiac czasami opowiada kawaly robi zarty, walnie zbreznym dowcipem i jets taka..."prawdziwa" milutka, usmiechnieta. Jak myslicie?

Gość nbxkjcn
depeche 15 spiertalaj z tymi tematami lesbo

Gość nefree
kant dupy no i dobrze ;)

Gość bellucci monika
Bardziej kobiecej kobiety od tej kobiety nie spotkalem jeszcze

Gość upieczony maz
Powiem Ci ze taka KOBIETA pokroju M.Bellucci jest fajna do popatrzenia, i ewentualnie spedzneia nocy, ale takiej zony nie chcialbym miec. Czulbym sie przy niej nieswojo strasznie. Myslalbym ze jestem za glupi i uwazalbym na slowa zeby sie czasami nie uniosla honorem. A moja zona jest "tego drugiego" typu, jest strasznie zabawna.. Jej humor jest czasmai ironiczny, lubi sie ponabijac, czesto oglada kabarety i ma takie ataki smiechu, robi mi rozne rzeczy np straszy, robi mi psikusy rozne a potem sie z nich smieje ale ja to jej wybaczam taka kochana jest oddana a w lozku szalona :)Wariat moj:)

bellucci jest nie do przebicia właśnie jej dystans i chłód mnie się podobają, elegancja i klasa, opanowanie, wyważenie, nie szczerzenie się do każdego jaka jest w domu? nie wiesz, a oceniasz ale ja w ogóle jestem za typem kobiety trudnej do zdobycia i niedostępnej- dla innych mężczyzn oziębłej, za to kochającej oddanej swojemu mężczyźnie najbardziej irytujące są dla mnie typowe kokietki tym mnie chyba właśnie mój zaraził ze swoją próżną dumą-że jak facet ma kobietą, o której inni marzą,a i tak nie mogą mieć... mnie się to podoba

Gość knkn
Ale jak mialaby sie zachowywac podczas wywiadu? Chichotac i plesc bzdury? Te ktore tak robia albo sa glupie i puste albo udaja.

Gość upieczony maz
zolza dobrze, takie kobiety s apociagajace, no ale trzeba sie usmiechnac a nie caly zcas byc ponurym, powaznym.. Podobaja mi sie kobiety optymistyczne, kokietka a kobieta z poczuciem humoru mila wesola zadowolona z zycia to co innego. A z taka sztywniara nic nie zrobisz.. Nie postraszy Cie sztucznym pajakiem, nie opowie najnowszego chamskiego kawalu, nie przejdzie z Toba przez plot. Rozumiem tzreba byc powaznym w sytuacjach ktore tego wymagaja ale..ja nie moglbym byc z taka kobieta. Moja kobieta jest calkiem inna jak juz wczesniej opisalem, i przy niej szybko mija mi czas, widze jej usmiechnieta buzie to az sie chce zyc. Szaro, jesien za oknem a ona jets moim sloncem.. po co mam miec w domu deszcz

Gość chrystyna
zolza, nie ja po prostu sie spytalam jaka kobiete wola mezczyzni. to bylo tylko pytanie. Wlacz hamulec ;)

Gość upieczony maz
czytalem wywiady monica opisywala ze w jej zwiazku jest zimno, poza tym ona jest taka osoba.. fajnie no fajnie popatrzec, przyciaga uwage to fakt, ale jak dla mnie z kobieta musze sie super dogadywac, musi byc typem przyjaciela i interesowac sie czyms wiecej niz makijazem, ciuchami.

Gość monica jest piekna kobieta
ale bez tapety nieciekawa

gdybym byla mezczyzna prawdopodobnie wolalabym bellucci. mozna teoretyzowac w tej sprawie, ale gdybym spotkala fascynujaca blondynke typu Bardot albo Monroe to nie wiem czy nie wybralabym jej. do osoby na gorze- bellucci jest piekna z tapeta i bez, taki typ urody. i nie, to nie ja zalozylam topik.

Gość Mertoro
Kobieta bez uśmiechu odpada. Uśmiech daje kobiecie wiele uroku i nie chodzi tu o głupie rżenie, ale fajny uśmiech na twarzy.

Gość obiektywny28
Jest piękna i tyle mi wystarczy. Nie znam, więc nie oceniam jej usposobienia. Tyle w temacie.

Gość chrystyna
LUdzie kochani no nie chodzilo mi o sama Monice Bellucci ale przytoczylam przyklad, ze chodzi o kobiete jej porkoju :) Takze czy piekna, elegancka, tajemnicza, sztywna, bez usmiechu.. czy zwykla kobitka, usmiechnieta serdeczna, z duuuuzym poczuciem humoru,z artobliwa

Gość curieuse Marianne
Moze jej sie dziennikarz nie spodobał i dlatego była taka oschła;) albo..rano miała kłotnię z męzem:classic_cool: