Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie wazne dla

hej!! dziewczyny mam pytanie do was!!!!!!

Polecane posty

Gość pytanie wazne dla

w jakim wieku byli wasi faeci kiedy oswiadczyli was ze chca miec DZIECKO ??

Gość pytanie wazne dla
dzieki, ja sama mam 26lat i kiedy powiedzialam mojemu facetowi ze chcialabym miec dziecko to on ze nie chce no to ja dodalam ze w przyszlosci moze , a on ze ma 23lata i jest za mldy na razie i nie mysli o takich sprawach, ze w przyszlosci moze sie wiele zdarzyc i ze za pare lat dopiero zacznei myslec o takich sprawach, ale jak bede tak barzo chciala to zrobi to dla mnie i bedziemy miec to dziecko juz:( kiedys jak sie poznalismy to ta roznica wieku nie byla taka widoczna bylo okey a teraz...:/ i nie wiem co mam robic dziewczyny!!

Gość pytanie wazne dla
czy mam czekac te kolejne 3 albo 4 lata?

Gość a u nassssss
ja mam 29 o on 24 i on chce bardziej :)

ciezka sprawa :( jesli kochasz go i wiesz ze to ten jedyny to pewnie ze warto czekac , mysle ze to wazna decyzja i oboje powinniscie byc gotowi , z drugiej strony masz 26lat to dobry moment na dziecko , za dlugo tez nie jest dobrze czekac , :( moze to przemysli hym ciazko cos doradzic , w tych sprawach para powinna sie zgadzac znam wiele, pra gdzie kobieta marzy np o 2-gim dziecku a facet nie chce i ona sie meczy z tym , to przykre :(

Gość sdfghpoytrefghn
mój miał 22 ale ostatecznie oboje podjeliśmy decyzję o dziecku po ślubie ( 6 lat po) bardziej on nalegał wcześniej na dziecko ale powiedział ze musimy być oboje gotowi więc czeka na mnie bo on już jest gotów.

Gość olga000
Moj chcial w wieku 21 lat :) To znaczy caly czas chce ale ja narazie nie.