Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wichry namiętności

żonaci! wady waszych kochanek, pisać

Polecane posty

Gość wichry namiętności

j w

Gość zygmunt z wachem
ma p,jak wiadro ,,czy to wada

Gość i tak się nie dowiecie
Napisze tu góra dwóch rzeczywistych facetów - kochanków, a reszta to bedą wypociny zradzonych kobiet, które pod męskimi nickami będą uświadamiać kochanki jakimi to sa szmatami, odskoczniami i że tak naprawdę to oni kochaja ogromną milością swoje żony:-D

Gość moja ma male tzytzki
a tak naprawde kocham zone :-) teraz dajcie mi 5 za prowo :-D zona

Gość no ciekawy temat
warto go podtrzymac

Gość dorian 40
Moja kochanka jest materialistka...czasem mysle,ze jakbym nie mial kasy to bym jej nie mial....

Gość kapral z pomorza
Moja jest naprawde zwykła tania szmata,tylko sex, sex sex-jest dobra, ale mialem wymieniac wady; -pyskata -pusta -wytapetowana od stóp do głów jedyne czym sie martwi t jej tipsy A teraz najlepsze; -GLUPIA DO ENTEJ POTEGI -WIERZY ZE ZOSTAWIE DLA NIEJ ZONE

Gość heh przecież tu nie ma
męzczyzn:) kogo chcecie poczytać? zdradzane żony bąż byłe partnerki ? dla kttórych taką szmatą będize każda następna kobieta?

Gość JAK TO NIE MA FACETÓW
rozejrzyj sie troche po tematach

Gość masz się czym chwalić
kapral to z tobą coś nie tak czy co? Musisz być strasznym cieniasem jak cię na nikogo lepszego nie stać. I jeszcze się chwali że się zadaje z głupią, tanią szmatą. A swoją drogą, z ciebie to dopiero tania szmata jak zdradzasz żonę

Gość kapral tylko chce
poruchać a tylko puste i głupie dają dupy bez zobowiązań :o

Gość łooooooojenyyy
kapral jaki pan taki kram :-p

jak chce ruchać to niech się na żonę kładzie. Jeśli ma kochankę to znaczy że jest podłą szują, głupią tanią szmatą gorszą od swojej kochanki bo ona przynajmniej nie oszukuje nikogo, prócz samej siebie. A on? Pantoflarz co udaje ogiera ale tylko za plecami żonki i w gacie pewnie robi żeby przypadkiem się nie dowiedziala:-D macho za trzy grosze. Jak zwierzątko co to byle gdzie, byle z kim, byle bylo w co włożyć. A fuuuuj.

Gość kapral z pomorza
forum jest anonimowe,inaczej w zyciui bym sie nie przyznal.Ale macie racje chce poruchac,a ze laska jest glupia i daje to co mam nie brac? Zone mam fantastyczna, ladna zgrabna kochana, dzieci fantastyczne, ale pracuje daleko od domu i czasami mam ochote.To co mam lale kupic? jest jeszcze jedna kwestia, ktora nie daje mi spokoju i czesto o tym mysle, jakby sie moja slubna dowiedziala to bym sobie ze sluzbowego gnata strzelil miedzy oczy...

Gość moja kochanka to
za malo urozmaica seks.. Pewnie spytacie to czemu z nia wspolzyje a nie tylko z zona skoro sie nie godiz na wiele.. Wiec odpowiadam: godzi sie na wiecej niz zona, moja zona lezy jak kloda nie chce jej sie zmieniac pozycji a kiedy kochamy sie na siedzaco to wykonuje moze jeden ruch na dwie minuty, jest ociezala i nie atrakcyjna a moja kochanka dba o siebie no ale moglaby wiecej urozaicac

Gość -amforka-
no co ty dorian naprawdę? :D:D

>a ze laska jest glupia i daje to co mam nie brac? Tak, masz nie brać. A dlaczego? Dlatego; "Zone mam fantastyczna, ladna zgrabna kochana, dzieci fantastyczne" Pracujesz daleko ale chyba w domu w miarę często bywasz więc jakbyś chcial to byś wytrzymał. Poniżasz dwie kobiety, żonę i tą drugą którą oszukujejsz i to chyba w bezczelny ostry sposób skoro wierzy że z nią będziesz. Tak, byłoby lepiej jakbyś sobie kupił lalę zamiast robić taką lalę z żywej, mającej uczucia istoty i to za pomocą kłamstw. Dla żóny tezż, zapewniam cie, byloby lepiej gdybyś mial taka lalę zamiast kochanki, bo ją miszczysz całkowicie. NIe .łudź się że się nie dowie. To jest niepojęte że dla własnego egoizmu można tak swobodnie podeptać psychikę dwóch osób. Fiut i częste orgazmy ważniejsze od dwóch istot luldzkich.

Gość andeńka
miały być wady kochanek,ale jestem babką hetero więc takiej nie posiadam,natomiast kochanek jest zbyt gadatliwy,ciągle obgaduje żonę a o sobie same superlatywy,mam tego po dziurki w nosie i inne więc zamienię go na cichszy model.

Gość z moją nie ma o czym gadać
niewykształcona i mruk; ale dziewicą była i ma ciasną

Gość Ewka.....30
wady mojego kochanka: za krotko robi minetkę, za szybko chce 2-gi raz, myśli, ze naprawdę go kocham(o naiwności0 i że kiedyś będziemy razem (nigdy!):P

Gość chcę jeszcze więcej więc
podnoszę ;)

Gość chcę jeszcze więcej
no co jest? Głupio się przyznać?

Gość do adeńka
"zamienię go na cichszy model." Aleś mnie rozbawiła :D Chyba cały dzień będę rechotać :D

Gość pewna_pchełka
mój kochanek jest zazdrosny o mojego męza :O ciągle się pyta czy z moi sypiam oczywiście ściemniam że nie :classic_cool:

Gość 00000000000000
up

Gość gdzie te akty
coś wam się pomyliło! to miały by wady waszych żon, nie kochanek!:P

Gość hehe :D
Wady mojej kochanki: - jest pusta - materialistka (trzeba byc co najmniej posiadaczem dobrego modelu BMW) - zolzowata, potrafiaca sie klocic o byle co Ale mimo tych wad, jest dobra w lozku i szalenie pociagajaca. Brunetka, z dlugimi kreconymi wlosami, zielonych oczach, o pieknym aksamitnym ciele :)

Gość gdzie te akty
aksamitnym? głosie:D? czy ciele?