Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiamsienadtym

Dlaczego niektorzy faceci klną, bluzgają podczas seksu

Polecane posty

nawet na partnerkę..."Suko, Dziweczko, ..." itd.. bluzgają , mowia na czesci ciala partnerki obrazliwie "suty itd".. ja tego nie lubie a co Wy o tym sadzicie? Czy to dodatkowy bodziec podczas seksu??

Gość Bob Taylor
nie. ja tam napewno nigdy bym nie powiedział "suko" czy "dziweczko" bo to już jest ostre przegięcie, tak samo jak nazywanie tak chamsko części ciała:-O ale delikatniejsze "wulgaryzny" z cyklu "uwielbiam pieprzyć twoja cipkę" są nie powiem bardzo pieprzne i kręcące ;-)

ale niektorzy faceci nawet sie nie kontroluja strasznie ich to podnieca.. z kobietami jest inaczej...

ja na przykład leżąc podczas seksu na plecach zastanawiam się, na jaki kolor pomalować sufit. A podczas seksu na pieska patrzę, jakie mebelki będą najlepsze do pokoju. A robią na klęczkach lodzika facetowi myślę o myciu podłogi i szorowaniu WC. :(

podszywacz- swietnie :) napewno Ty tak robisz, ale nie musisz sie juz z tym kryc;)

Gość w pewien uroczy letni dzionek
moj mezczyzna posuwał mnie w tyłek w samochodzie nad rzeką.... jak zesmy sie rozkrecili to padały strasznie ostre słowa, a podczas orgazmu krzyczał:"ty dziwko, suko,kurwo, lubisz jak cie tak pierdole,co?!!!!, Ależ mi zajebiscie dajesz dupy, moja dziwko!" dodam,że w teakcie tych bluzgow rowniez udalo mi sie dojsc :) a sciezka za krzakami szli kolesie i rechotali "łehehehe, ja pierd....!!!" cudnie było.

ależ ja się z tym wcale nie kryję. Jeżeli już, to kryje mnie mój chłopak. Seks jest taki zwierzęcy, uwielbiam te medyczne i rolnicze określenia. :)

Gość kul
A moja żona klnie podczas seksu i bardzo mnie to podnieca

Gość gość
A ja sie zastanawiaeim jak mozna tego nie lubic, mnie to kreci strasznie jak facet mnie porzadnie zbluzga, wyzwie, szybciej dochodze wtedy...