Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uzaleznionaa

wlaczylam z nalogiem , dzis zostalam sama ...

Polecane posty

Bylebyś do reszty nie zmarnowała sobie życia. Będę trzymać kciuki. I pamiętaj, że Twoje życie leży w Twoich rękach, to Ty nim kierujesz, nikt inny. Nie możesz uzależniać (dobre słowo) swojego życia od kogoś, nikt nie może wpłynąć na Twoje decyzje. Popatrz na swoje życie i pomyśl trochę. I może odpowiedz sobie na pytanie, czy zaczęłabyś ćpać po utracie dziecka, gdyby jego nie było przy Tobie?

"każdy ma jakieś inne dno"- pewnie miliony razy to słyszalas o ile szukałaś kiedykolwiek pomocy. I weź sobie to do serca, bo to że nie rzygasz jeszcze na Dworcu Głównym, nie oznacza, że jest z Toba dobrze. I NIE MóW MU O TYM. On, wierz mi, woli tego nie wiedziec. Prawda jest taka, ze przed Toba tylko jedna jedyna właściwa droga- LECZENIE. Jesli tego nie zrobisz nawet jesli bedziesz czysta przez jakis czas, znow do tego wrocisz. Ktoś tutaj pisał, ze ma powazniejsze problemy, ze zostawił ich mąż itp. I to mnie właśnie w Was wkurza, drodzy narkomani, wysraczy, ze tylko wiatr zawieje a wy już od razu rzucalibyście się w wir rzeki żeby się utopić. Zachowujecie się jakby tylko was życie skrzywdziło, a wszystkim innym było pod górkę. ćpacie i używacie sobie do woli a później za pieniadze podatników leczycie sie przez kilka lat.

Gość uzaleznionaa
elle pochodze z bogatej rodziny , mam bardzo dobrze platna prace , za leczenie placilam z wlasnych pieniedzy. pieniadze to nie wszystko. potrafie ponosic konsekwencje swoich czynow , ale nie umiem poradzic sobie ze soba. jestem slaba , fakt , uzalam sie nad soba to tez prawda i wstydze sie tego co zrobilam , w tym momencie mysle , ze robie zle , doskonale zdaje sobie sprawe z tego , ale jutro bedzie nowy dzien , obudze sie zapewne jak kiedys i wmowie sobie ze jeszcze tylko dzisiaj.. mam ta kokaine , wiem ze moge siegnac po kolejna kreske w kazdej chwili i to daje mi falszywe poczucie pewnosci ze za chwile wszystkie moje problemy mina..wiem ze to wszystko to jedna wielka farsa , ale nie umiem jejm wywalic :/ nawet jak to zrobie to znow pojde i kupie.. i tak w mkolko..potrzebuje czegos , co zajmie mnie na tyle , bym nie musiala o tym myslec