Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjvghv

Jak myślicie spotkać się?

Polecane posty

Gość hjvghv

Sytuacja wygląda tak: Ja jestem w ciąży z mężem nie utrzymuje kontaktu od jakiegoś czasu... tak wyszło... niestety. Jest mi cholernie źle samej, chciałabym po prostu z kimś poagadać nie mówie tu o wielkiej miłości i związku tylko spotkać się pogadać... ale on ma żonę, nie układa im się, ona jest ale jak by jej nie było. Zastanawiam się czy iśc z Nim na kawe czy odpuścić sobie? Nie chce rozwalać ich małżeństwa ale przecież spotykanie sie na kawie to nic złego...

Gość Jestem gotów jak nigdy
ale to prowadiz tylko do jednego zawsze znajdz sobie osobę neutralną w tmy przypadku...

Gość Alisssssa
Spotkać pogadać można się ale polecam wielką ostrożność. I nie polecam picia kawy w ciąży :) Trzymaj się!

Gość kaskadka
od kawy sie zaczyna

Gość TITIK
no dokladnie. Znalem typa co spotykal sie z dziewczyna ktora miala faceta a mi mowil : no oc tak tylko pogadac niewinnei i co? haha wygryzł tamtego zawsze prowadzi to do jednego! Jesli zona mu pozwoli to mozecie spotkac najzdrowszy uklad :)

Gość hjvghv
Na herbatę :D ale kawa jakoś ładniej brzmi :) :) :) W sumie to boje się trochę właśnie, żeby od kawy się nie zaczęło... a mnie cierpień juz wystarczy

Gość hjvghv
Właśnie to spotkanie maiało być jak żona w pracy... On miał być z córeczką... żebym mogła ją poznać. Cholera chyba sama sobie zaprzeczam, że to tylko miało być spotkaniwe na kawe

Gość smierdzi na odleglosc
zona w racy,on z coreczka, im sie niby nie uklada znasz zdanie zony? wierzysz w taki kt?

Gość hjvghv
Żony w ogóle nawet nie znam. Nie nie wierze! I dlatego podziękuję za spotkanie :) więcej kłopotów mi nie potrzeba