Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jussttyyna

mam brata narkomana

Polecane posty

Gość jussttyyna

mam 15 lat, przez mojego brata odechciewa mi sie zyc, mam dosc mieszkania w tym domu. on bierze, juz od kilku lat, wszyscy o tym wiedza ale jak ktos powie chciaz slowko na ten temat to w domu jest zaraz awantura, wiec w naszej rodzinie to temat tabu. ale ja mam juz tego dosc. on ciagle sie na mnie wyzywa raz mnie nawet pobil. dziisaj tez chcial to zrobic. suszylam w lazience wlosy a on ogladal tv i przez suszarke nie slyszal nic. wiec wbiegl ze zloscia do lazienki, wyrwal mi suszarke z rak i rzucil nia o podloge. wykrzyczalam mu ze jest nienormalny i powinien sie leczyc a on chcial mnie pobic. gdyby nie wszedl moj drugi brat to by to zrobil. ja sie juz boje wracac ze szkoly do wlasnego domu! mama juz na to nie zwraca nawet uwagi i szczerze mowiac to chyba jej sie nie dziwie bo ja tez juz nie mam sily, a po dzisiajszym zdarzeniu ja juz nie wiem co mam ze soba zrobic... ja sie go poprostu boje... co ja mam robic, prosze pomozcie mi...

Gość jussttyyna
eju skad ja moge wiedziec co bierze, nie znam sie na tym, kilka razy widzialam takie male torebeczki z bialym proszkiem, moze wyda ci sie to dziwne ale nie mam pojecia co to jest

Gość jussttyyna
pomozcie, proszeee:(

Gość kakadka
ile on ma lat? skad bierze na to pieniadze?? A ojciec co na to skoro matka ma to gdzies??

Gość ja to nie kumam jak rodzice
mogą mieć gdzieś to, ze ich dziecko ćpa...coś tu śmierdzi prowokacją...

Gość jussttyyna
moj brat ma 30 lat. to nie jest prowokacja. ojciec zginal w wypadku 5 lat temu. dopuki byl, wszystko bylo ok. a mama poprostu sobie nie radzi...

Gość jussttyyna
pracuje wiec pieniadze ma. co miesiac jednego dnia dostaje wyplate, nastepnego juz jej nie ma...

Gość kaskadka
czyli utrzymuje go matka na dobra sprawe. Wyjebalabym darmozjada na zbity pysk

ma 30 lat i mieszka z Wami na garnuszku mamusi? :O a popędzić darmozjada, niech się utrzymuje ze swojej pensji, to może się trzy razy zastanowi, zanim ją w całości wyda na głupoty zaraz po wypłacie :O rany, co za żal.pl

Gość jussttyyna
to samo jej powtarzam codziennie. nie slucha...

Gość upuppupupup
upupupupupupup upupupupupupup upupupupupupup upupupupupupup