Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejny przypadek

brak chęci do .....

Polecane posty

Witam wszystkich czytających moje wypociny jestem chłopakiem w wieku 28 lat i jestem strasznie samotny ale to nie był by problem gdyby nie moja nieśmiałość w stosunkach damsko męskich nie umiem nawiązać jakich kol wiek relacji z kobietami a jakby tego było mało zakochałem się w pewnej cudownej pięknej ciepłej i czułej dziewczynie która wyjechała a ja nie miałem odwagi jej o tym powiedzieć .Po mojej głowi kołata się wiele wątpliwości wmawiam sobie że jestem do niczego że wszystko robię źle że żadna kobieta nie zainteresuje się kimś takim jak ja . Nie mam przyjaciół znajomych większość mnie zna tylko wtedy gdy czegoś potrzebują . I tu moje pytanie czy istnieje dla mnie jakiś ratunek przed stoczeniem się w nicość nie mylić z pogrążeniem się w nałogi bo takowych nie mam czy jestem skazany na samotność . Ps nie ma mowy o myślach samobójczych aż tak źle chyba nie ma

Gość agent Tomasz Małecki
spróbuj szczęscia z chłopcami:classic_cool:

forum zamknięte nie było tematu

Gość LZA
No nie zartuj ,glowa do gory :) poprostu jeszcze nie trafiles na swoja a napewno tak sie stanie nie ma co sie martwic. Trzeba jednak wychodzic do ludzi przelamac niesmialosc , spotykac sie jak najwiecej z ludzmi poznawac ich bo przeciez nikt sam do ciebie nie przyjdzie.Samotnosc jest straszna wiem z doswiadczenia ale ja juz mam swoje lata a przed toba swiat stoi otworem :) spotkasz bratnia dusz napewno wiecej wiary:)i odwagi koniecznie