Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdhrtjyrjyt

Jak powrócić do dziecinstwa?

Polecane posty

Gość gdhrtjyrjyt

Miałam tak zajmujące dzieciństwo, ze prawie nic nie pamietam. Wiec chyba 17lat to odpowiedni moment, aby zawrócić i odrobić straty;) Moje koncepcje: - porzucic moje ubrania na rzecz trampek, czapeczek bejsbolowych i zwyczajnych podkoszulek - wżerać gume do zucia i pic orenzade - przeczytać wszystkie książki, których w dzieciństwie mi się nie chciało: Dzieci z Bullerbyn (już ją skończyłam), Piotruś Pan, Mala księżniczka, Tajemniczny ogród etc - Założyć Klub Domku Na Drzewie - w moim przypadku będzie to Klub-Na-Drzewie-Albo-Masz-Wpieprz albo Przyziemny Klub Na Drzewie, ponieważ nie mam w ogródku na tyle rozłożystego i dużego drzewa, aby założyc w nim jeszcze klub... - zakopać skarb, zrobić do niego mapę, a potem go...niespodzianka...odkopać! Macie inne sugestie?

Gość gdhrtjyrjyt
* pisząc, że nic nie pamietam, miałam na myśli, ze nie mam zadnych wspomnien Kolejne pytania: Jak juz zaloze ten Klub, to co w nim robic?:D I z kim go założyć? Nie mam tak walnietych znajomych, ktorzy by sie na to zgodzili, a znajome dzieci mnie do siebie nie dopuszcza...:P

Gość dorzucę jeszcze grę
w gumę i zbieranie śmieci typu kolorowe karteczki czy żetony,żeby potem sie nimi wymieniać :)

Gość jeszcze jeden pomysl
jak bylam mala to grzebalam w kontenerach na smieci ustawionych u mnie na osiedlu, moze tego sprobujesz? :)

Gość gdhrtjyrjyt
granie w gume bardzo chetnie, wymianianie sie czymkolwiek jakos mnie odrzuca... w smietnikach grzebac nie zamierzam; co innego na wysypisku, tak jak w amerykanskich kreskowkach, ale zadnego nie ma blisko mojego miejsca zamieszkania