Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Wjechało 10 głośników tak

Może sobie narożnik kupie tak sobie myślę że

Polecane posty

ja to sie zastanawiam czy ci ludzie co pisza mi tutaj ze mam alfonsa i robie lody i w ogole i daje tyylka i jestem prostyytutka to czy na serio czy zarty, bo mi sie nie chce wierzyc, ze ktos tak moze myslec w ogole, masakra nie wiem skad to sie bierze xD

a w ogole z tego co dobrze kojarze, to jestem Wam ciagle winien selfie z dedykacja na karteczce dla Elci i Lezaka xD

ja troche zarastam ale cienko z kasa, ale mysle ze nie w tym tygodniu ale w przyszlym na pewno sobie kupie jakis dobry krem do depilacji i odpieerdole sobie depilacje i wyczaje kartke i zrobie to selfie, tylko jeszcze musze pomyslec jakie lustro i gdzie xD

ale ja pojde do lasu sobie depilacje zrobic w lesnym lodowatym strumyku, a moje ziomeczki z innego forum pisali, zebym jakis filmik nagral, moze co nagram, ale nie wstawie na jutube tylko na moj serwer xD

Przed chwilą, Wjechało 10 głośników tak napisał:

50m2 nie jest łatwo ładnie ogarnąć teraz jak się wezmę za kable przewody masakra 

ja tutaj poznalem starszych ode mnie polakow, to mi opowiadali, ze mieszkali w polsce bloku kiedys i mieli po 5 czy 10 glosnikow do wiezy podlaczone, i sluchali tak glosno muzyki ze na ulicy bylo slychac i imprezy, i ja sie dziwie, ze sie nikt nie przypieerdalal, bo dzisiaj w bloku mieszkasz puszczasz muzyke to zaraz problem 

ja lezak ogolnie przelozylem sobie ostatnio karte sim do drugiego smartfona, i go zostawiam w domu, bo meczy mnie jak jestem poza domem i gdzies ide i patrze w telefon i pisze tutaj i czytam te brednie co mi ryja mozg, a poza tym zawsze mnie wkurzali ludzie co sie gapia w smartfony a ja nie chce byc taki sam, dlatego ide dzisiaj gdzies i predko nie wracam i biore telefon na ktorym mam muzyke, i wifi ale karty sim nie mam wiec odpoczne sobie od kafe i internetu 🙂 

20 minut temu, H4h4 napisał:

ja to sie zastanawiam czy ci ludzie co pisza mi tutaj ze mam alfonsa i robie lody i w ogole i daje tyylka i jestem prostyytutka to czy na serio czy zarty, bo mi sie nie chce wierzyc, ze ktos tak moze myslec w ogole, masakra nie wiem skad to sie bierze xD

Na serio, sam się do tego przyznałeś wiele razy xD

7 minut temu, H4h4 napisał:

ja lezak ogolnie przelozylem sobie ostatnio karte sim do drugiego smartfona, i go zostawiam w domu, bo meczy mnie jak jestem poza domem i gdzies ide i patrze w telefon i pisze tutaj i czytam te brednie co mi ryja mozg, a poza tym zawsze mnie wkurzali ludzie co sie gapia w smartfony a ja nie chce byc taki sam, dlatego ide dzisiaj gdzies i predko nie wracam i biore telefon na ktorym mam muzyke, i wifi ale karty sim nie mam wiec odpoczne sobie od kafe i internetu 🙂 

Nie boisz sie że alfons ukradnie? xD

Edytowano przez NуxN1ght

Przed chwilą, NуxN1ght napisał:

Na serio, sam się do tego przyznałeś wiele razy xD

a Ty nie spisz?

pamietam jak z pol roku temu sie tu umawialismy o 3 w nocy i jestes, wow 😄 

no pisalem tak, bo myslalem, ze jak sklamie ze to robie to mi dadza spokoj, ale nic to nie dalo niestety

Nie boisz sie że alfons ukradnie? xD

nie mam zadnego alfonsa 😄 

a mnie nikt nic nie ukradnie, bo sie nie przyjaznie ze zlodziejami 😄 

moi koledzy sa tacy fajni, ze dziewczyny tez by mi nie ukradli, bo tutaj wiele innych osob zaraz juz ze sa fajniejsi i do mojej dupeczki 

1 minutę temu, H4h4 napisał:

a Ty nie spisz?

pamietam jak z pol roku temu sie tu umawialismy o 3 w nocy i jestes, wow 😄 

no pisalem tak, bo myslalem, ze jak sklamie ze to robie to mi dadza spokoj, ale nic to nie dalo niestety

Już nie śpie, bo jade do Gdańska niedługo 

Edytowano przez NуxN1ght

Już nie śpie, bo jade do Gdańska niedługo 

z Przemulkiem z Wroclawia na randke? 

z Przemulkiem z Wroclawia na randke? 

Nie interesuj się xD

Nie interesuj się xD

ale szczesciarz, jak ja bym chcial byc na jego miejscu, i spotkac sie z Toba w Gdansku, to chyba bylby najpiekniejszy dzien w moim zyciu

ja sobie idef za miasto, a potem do miasta a na koniec uderzam na plywalnie poplywac a po tym wszystkim moze sobie do bajorka uderze za miastem na dobranoc i wroce do domu 😛 

Przed chwilą, H4h4 napisał:

ale szczesciarz, jak ja bym chcial byc na jego miejscu, i spotkac sie z Toba w Gdansku, to chyba bylby najpiekniejszy dzien w moim zyciu

ja sobie idef za miasto, a potem do miasta a na koniec uderzam na plywalnie poplywac a po tym wszystkim moze sobie do bajorka uderze za miastem na dobranoc i wroce do domu 😛 

Ale ja bym się z tobą nie chciała spotkać, bo się ciebie boje xD

Ale ja bym się z tobą nie chciała spotkać, bo się ciebie boje xD

ja Ciebie chyba bardziej sie boje, nie potrafie sobie wyobrazic naszego spotkania, na pewno nie inicjowalbym z Toba dotyku, bo tak nie wypada 😛 

ja Ciebie chyba bardziej sie boje, nie potrafie sobie wyobrazic naszego spotkania, na pewno nie inicjowalbym z Toba dotyku, bo tak nie wypada 😛 

Alfonsa sobie podotykaj xD

Alfonsa sobie podotykaj xD

nie mam alfonsa, a chetnie bym sobie fajne stopki podotykal, masakra

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się