Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koliaaaaaa

Spotkałam się dziś z facetem poznanym przez internet

Polecane posty

Gość koliaaaaaa

I nie wiem... Niby normalny, miły, kulturalny, ale.... no właśnie, czy jeśli nic nie poczułam od początku, to może coś z tego jeszcze być? Chyba popełnił duży błąd na samym początku, jeszcze nie usiedliśmy przy stoliku w kawiarni, jak wypalił : "taka atrakcyjna kobieta i sama?!". No kurcze! Niby to komplement, że jestem atrakcyjna, ale przez to zdziwienie w jego głosie poczułam się dziwnie, jak nieudacznica, która nie może sobie znaleźć faceta normalnie, tylko szuka na portalach randkowych i ktoś, kto stoi w hierarchii ważności dużo wyżej niż on, czyli ktoś na kogo on nie zasługuje. Głupio mi się zrobiło, bo czułam, że powinnam się jakoś z faktu bycia sama wytłumaczyć.

Gość hahaha baby takie są już

Gość koliaaaaaa
OK, OK, nawrzucajcie mi, to na kafe dobrze potraficie, i chyba mi się należy, a może nastawi moje myślenie na właściwe tory. No bo , co do zachowania jego nie mam zastrzeżeń, trochę się ponudziłam, jak zaczął opowiadać o swoich wycieczkach zagranicznych, ale to było nasze pierwsze spotkanie i o czymś trzeba było mówić. Nie ważne. Mam jakieś dziwne uczucie, że nic z tego nie będzie, że niepotrzebnie w ogóle się umawiałam, a z drugiej strony może umówić się znów i zobaczyć, czy może , może...

Gość koliaaaaaa
On się na prawdę szczerze zdziwił, nie było w tym kpiny i dlatego, mi głupio, no bo dlaczego nie mogę sobie znaleźć faceta normalnie???

Gość pretęgowany
gdy spotykam się z kobietą na pierszej randce i razem idziemy do kawiarni , zamawiam czekoladę na gorąco dla siebie i kawę dla kobiety , kończąc picie gorącej czekolady kładę moją dłoń na jej kolanie i wtedy ona wzburzona aż krzyczy abym przestał i precz, mam się wynosić :) , wychodzę z kawiarni wyrzucony , niech zaplaci za mnie rachunek zakonnica :)

Gość koliaaaaaa
nie wiem, przykłady z autopsji? bo komuś już coś podobnego się przytrafiło?

Gość Antek Bereda
koliaaaaaa, wiek randkowiczów możesz zdradzić? :)

Gość Antek Bereda
bo ja sie umówiłem z 60 letnią kobietą i było super u niej na kwadracie

Gość Antek Bereda
okazało się, że czeka tam na mnie siedemnastoletnia wnuczka kobiety (60 lat), która chce być rozdziewizona na oczach babuszki :)

Gość Antek Bereda
lae jednak wole bardziej doświadczone i zabrałem sie za starą po wszystkim zjdedlimsy szarlotke.

Gość Zołza jak ich malo
tak powinien ci powiedziec siadzmy z tylu zeby mnie nikt nie widzial z takim pasztetem jak ty i nie mysl ze za ciebie zaplace rachunek....

pretęgowany gdy spotykam się z kobietą na pierszej randce i razem idziemy do kawiarni , zamawiam czekoladę na gorąco dla siebie i kawę dla kobiety , kończąc picie gorącej czekolady kładę moją dłoń na jej kolanie i wtedy ona wzburzona aż krzyczy abym przestał i precz, mam się wynosić , wychodzę z kawiarni wyrzucony , niech zaplaci za mnie rachunek zakonnica :D Dobre. Kiedyś tego spróbuję, tak dla jaj :D

Gość koliaaaaaa
Przewraźliwiona? może. Ja sama po prostu głupio się czułam idąc na to spotkanie, nie w jego towarzystwie, bo tu wszystko było OK, ale w takiej sytuacji, umawiać się z kimś przez internet jakby nie można było tak zwyczajnie kogoś poznać. A ponadto chodzi o to, że te jego słowa, na samym początku sprawiły wrażenie, że usadził się na podporządkowanej pozycji, poniżej mnie, a ja chciałabym kogoś na równi. Nie wiem czy ktoś mnie rozumie o co chodzi? A wiek? 44 (ja) i 49 (on) lat.

dziewczyno, wydaje mi sie ze naogladalas sie za duzo komedii romantycznych ;) w prawdziwym zyciu rzadko zdarza sie tzw milosc od pierwszego wejrzenia. jezeli od razu nie poczulas motylkow w brzuchu (co nie jest dziwne), nie oznacza to, ze nic z tego nie bedzie. moze motylki przyjda, jak go bardziej poznasz. powodzenia

Gość nalewka jarzębinowa
Po pierwsze nie jest zbyt kulturalny wyrażając głośno taką opinię o Tobie. Nawet jeżeli tak uważa, powinien był zachować to dla siebie. Po drugie opowiadanie o tych swoich wojażach zepwne miało na Tobie zrobić megawrażenie - być może sądzi, że polecisz na bogatego :P Wg mnie to dziwny typ, psotkałam już takich i dałam sobie spokój.