Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiezo upieczona studentka

Pomozcie mi napisac maila do profesora.

Polecane posty

Jak mam go zaczac? "Szanowny panie profesorze"? Czy moze to zbyt oficjalne....Sama nie wiem. Pomocy!!

Nom, moze byc Szanowny Pani Profesorze, albo Drogi Pani Profesorze. Nigdy nie jest zbyt oficjalnie, szczegolnie do profesora ;)

napiszę tak: Seksowny panie profesorze. Oddaję do pańskiej dyspozycji a takuże do dyspozycji pańskich kolegów-swoje dwa ciasne,wilgotne studenckie otworki (grota Saurona jest niezamieszkana-dziewicza co czyni ją bogatą w wiele atutów). Będę czekać w męskim WC w drugiej kabinie od lewego okna z wpiętą pyzdą" no i nie wiem jak to zakonczyć-pańska studentka? :(

Gość Szanowny Panie Profesorze
zdecydowanie , bo Drogi nie pasuje ( tzn w angielskim tak, ale tam ma ciut inny wydzwiek.

Gość tiktak tiktak
no co ty ty piszesz do niego prywatne zaproszenie na herbate z pradem czy zapytanie w konkretnej sprawie u nas obowiazuje taka formulka ( kidys prawie jeden z adiunktów zrobil nam z tego wyklad jak pisac zeby bylo ok) wiec piszesz Dzień dobty Jestem studentem 1 roku wydziału ...... grupa ( laboratorium) nr... z zajec o godz..... mam pytanie : ( i tu zadajesz pytanie np. Czy zajecia jutro można przenieśc z godz 7.00 na 9.30?) Dziekuje za szybki kontakt na maila karolekmały@owp.pl ( podpis ) Karolek Mały

Gość hahahhahaaaa
seksowny panie prof, jest boskie! :P :D a tak powaznie to ja pisalam Dzień dobry Panie prof

Gość Dzień dobry nie ma sensu
bo moze to czytac wieczorem. Zdecydowanie Szanowny Panie Profesorze. I nie wypada dziekowac za szybka odpowiedz, bo wyglada na to,ze uwazasz za oczywiste,ze ją dostaniesz ( a w koncu o to prosisz, nie żądasz)

Gość aka ssjugestta
no strzel "witam" i spokój -moze czytać o 2 w nocy i o 5 rano :D