Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EL.Senior.rrr

znalazłem tekt.... o co w tym chodzi?

Polecane posty

Gość EL.Senior.rrr

WItam wszystkich. Jest taka dziwna sprawa. Bawiłem sie kompem brata i znalałem taki tekst na jego kompie. zapewne jego autorstwa. wg. mnie to jakaś paranoja co on w tym napisał. Ale ciekawi mnie co wy o tym sądzicie. -------W tłoku życia------- Nie wierze, że coś takiego mi przyszło do głowy. Usiąść, a właściwie podnieść się w nocy z łóżka i zacząć pisać. Zacząć pisać nie wiadomo co. Może to co do głowy przyjdzie, a może coś co po wtórnym przeczytaniu pomoże mi w rozstrzygnięciu moim umysłowych rozterek. Takich dziwnych rozterek. Bardzo dziwnych rzec można. Pomyślałem – napisz to co chcesz powiedzieć i usłyszeć i przeczytaj to sam, a moze coś Ci to da. Może? Czyli jest tak w ogóle jakiś sens? Z reszta nie ważne. Oglądałem film całkiem fajny tylko znowu denerwuje mnie ten wolny internet. Zupełnie wolny. Wolny jak diabli. To może zaprzestane go oglądać? Nie nudzi was to co piszę? Stek ciągnących sie bezwietrznych i bez znaczenia słów? Ale i tak będę pisał, będę wymyślał zeby sobie ulzyc a potem wykasuje to. Bo nikt tego nie przeczyta. Nawet moi wyimaginowani czytelnicy. Jutro do pracy. Tak, znowu praca. Ciągle ta praca. I wrócę, i pójdę spać oszukując się ze niedługo zaczne się uczyć. Mowa teraz o nauce. O losie! Szkoda pisać, ale wyjaśnię wam o co chodzi. Mam lenia i już. Chociarz nie wiem czy to sie nazywa leniem czy może niespełnionym zapałem. To coś jakby niepraktykujący Katolik. Dziwne porównanie ale jakby się zastaniwić to całkiem logiczne. A dlaczego Tytuł to „w tłoku życia”? To trochę nie pasuje. Zmieńmy to na.... może na... „na zdrowie? Nie! Albo Nie! Niech zostanie. Nie chce mi sie mysleć nad durnym tytułem, który mialby sie wiazac z tym co czuje. Myśle że czas iść spać . Tak... spać. Bo późno już. Wy też idźcie, nie odkładajcie tego na poźniej, niec nie odkładajcie. Nic. Bo zaczniecie pisac tak jak ja.

Gość tzn że nie ćpasz tego co on
?

Gość a ja myślę ze ty to
napisałeś wygląda to na zwyczajny, bełkotliwy wpis na przeciętnym blogu, nie jesteś artystą słowa- możesz iśc spac spokojnie, nie zginiemy bez swiatła Twojej twórczości :P

Gość i jeszcze z błędami
:P

Gość nie oszukujmy sie

Gość hahaha kafeteria
prawdę ci powie:D sami "znawcy" itp ale jak przychodzi do krytyki to wszyscy mądrzy:P

Gość mnei się podobało
ale fakt że dwie godziny temu i 45 minut miałam iść spać wczoraj szłam spać o piątej rano, jest źle