Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola24

Skurczony żołądek,co zrobić żeby go rozkurczyć

Polecane posty

Gość jola24

Przez ostatnie 2 tygodnie miałam bardzo ciężki okres w życiu,jadłam nie wiele,dzisiaj założyłam spodnie których dawno nie nosiłam i jestem przerażona,od tego niejedzenia schudłam strasznie,teraz gdy pomyślę o jedzeniu mam straszne mdłości.Jak,czym rozkurczyć sobie ten żołądek żeby zaczął normalnie pracować,myślicie że rosół to dobry pomysł?czy lepiej jakieś herbatniki?a może jeszcze coś innego?

Gość campari34
nie ma takiej opcji zeby w 2 tyg się żołądek skurczył wmawiasz to sobie i tyle zacznij poprostu pić więcej wody

Gość rosołek to świetmy pomysł
:D

Gość sdfd
No ale po co chcesz robić coś na siłę? Wszystko wróci do normy jesli tylko będziesz po prostu jeść, choćby niewiele ale dość regularnie. Proponuję zacząć od tego co lubisz. :)

Gość chodzi o to że nie mogę nawet
myśleć o jedzeniu,zaraz zbiera mnie na wymioty. I niczego sobie nie wymyślam żeby było jasne,nie jestem jakąś histeryczką

Gość znam to.......
rosol to dobry pomysl.mialam tak samo.malo tego mdlalam z glodu a jesc nie moglam:( uratowal mnie roslol ale taki wzbogacony...tj..na kaszce mannie zamiast makaronu.w srodku warzywa i mieso posiekane drobniutko. pilam to z kubka jak bulion.po 2 dniach apetyt wrocil ....sila tez:) trzymaj sie.

Gość znam to.......
...........mdlilo mnie potwornie zapomnialam dodac.fujjjjjj jak sobie przypomne.........wiem o czym piszesz...

Gość Kościotrup
Też tak mam, bo po dwa dni nic nie jadłam i piła tylko wodę, a mój dziadek mówił, że będze bardzo bolał żołądek gdy się będzie rozkurczał, proponuję wpieprzać ile wlezie ziołowe herbatki, a pomoże. Ja nienawidzę jeść ble P

Gość kościotru dlaczego
nienawidzisz jeść? nie smakuje ci czy się odchudzasz? zazdrościc muszę....

Gość jbkdscdscdsc
Najlepsze piwko:D