Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszyneczkax

Czy rzuciłybyście faceta jesli on..

Polecane posty

Gość kruszyneczkax

Pisał z jakąś nieznajomą dziewczyną na ggi próbował się z nią umówić !nie doszło do spotkania bo ona za bardzo nie była chętna on natomiast nachalny .Rzuciłbyście takiego faceta ??? 4 lata jestem z nim i nie wiem co robić pomóżcie

Jasne, że tak. Przecież on ewidentnie szuka na boku...jeśli Ty go nie rzucisz, on rzuci Ciebie, jak któraś się zgodzi :o

Gość kruszyneczkax
przepraszał mówił że kocha ale ja juz chyba mu nie potrafie zaufać bo jak moge ?

daj spokój:o a Ty go kochasz? Jeśli tak, to chyba nie umawiasz się z innymi na spotkania...Proste.

Gość rzucialabym w koncu dojdzie
ddo tego ze sie umowi i nie bedziesz miala na to zadnego wplywu. Bedziecie Cie oklamywal itd...WIEC PO CO BYC Z KIMS DO KOGO SIE NIE MA ZAUFANIA??

Skoro raz to zrobił, nie wiadomo, czy nie zrobi tego znów. Kocha...? To dlaczego tak postępuje? Cieżka sprawa,. ale lepiej, ze wydało sie to teraz niż np. po ślubie. Bolałoby zapewne, ale rzuciłabym go.

Gość kruszyneczkax
mineło od tego czasu prawie 4 miesiące ale nie daje mi to spokoju cały czas o tym myśle

Gość kruszyneczkax
chodza jakaś taka przybita:(:(

Gość RESHKA
JASNE ZE TAK! jesli chcial inna i byl przy tym nachalny to znaczy ze nie chce ciebie. to proste jak 2+2

Gość yellow page
kopnij gnojka w zad! jak mozesz nie miec godnosci?? koles osmieszal cie a ty nadal z nim jestes. z tym kovhaniem to sciema inaczej nie napieralby na tamta

Gość kruszyneczkax
reshka: Jak się o tym dowiedziałam to wziełam auto i pojechalam do domu a on za 15 minut był już u mnie i tłumaczył się że to nie on taka głupia wymówka przepraszał i mówił ze kocha

Gość kruszyneczkax
jak mam odejsc to nie takie łatwe :(

Gość www.tnij.org/oponyzimowe
Jak sie układa wasze pożycie?Widocznie on nie jest zadowolony i dlatego szuka sobie innej dziewczyny

Gość kruszyneczkax
wtedy zjezdzalismy do polski i powiedzialam ze juz nie pojade nigdy zagranice bo nie moglam tam znalesc pracy kiedys chcial jechac tylko na 3 dni jakies tam sprawy pozalatwiac a ja z nim nie chialam jechac to wtedy pisal z innymi

Gość monteqiu
rzucać po takim wybryku to nonsens, chyba że czujesz, że związek nie ma sensu jeśli zawiedzie kolejny raz, wystaw mu walizki

Gość kruszyneczkax
to juz jest 3 raz keidy probuje sie z kims umowic tylko te laski nie mialy czasu