Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie moge ale jestem zmęczon

zmęczona bardzo

Polecane posty

Gość ja nie moge ale jestem zmęczon

Czy Wy tez tak macie że jesteście bez energii ? W sobote i niedziele byłam na studiach podyplomowych, na wykładach, a wczoraj na kursie na który sama chcialam iść, bo wiem że będę miała wiedzę, dlatego sama chciałam tam sie wybrać. W czwartek też tam idę. Wczoraj wróciłam do domu o 20;40 zanim się obejrzałam była już 23:00. A dziś jestem jak dentka i nie mam na nic siły. Dobrze, że w pracy siedzę, bo inaczej chyba bym sie przewróciła. Jestem zmęczona, nie mam na nic siły, czuję się przez to zaniedbana, bo i kiedy miałam o siebie zadbać? Czy wy tez tak macie ? Jakies pomysły? Skąd wziąć energię?

Gość ffggffgfff
pewnie zle sie odzywiasz. podobno ludzie ktorzy jedzą same warzywa i owoce mają b. duzo energii, moze spróbuj ;) poogladaj sobie na youtube filmiki o surowej diecie. ja tez mam bardzo malo energii, ale wciaz nad tym pracuję.

Gość LadyPretensja
Ja też czuję sie bardzo zmeczona ale u mnie to chyba normalne bo jestem w 38 tyg ciąży :P Dużo osób narzeka na zle samopoczucie bo jest teraz przesilenie jesienne-brak slońca itd :)