Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MICHAŁ Z BIURA

CZY MY ŚLICIE, ŻE TO WSTYD NIE MIEĆ RODZINY W WIEKU 30LAT???

Polecane posty

Gość MICHAŁ Z BIURA

j.w. bardzo mi doskwiera samotnosc, szczególnie, ze kumple maja wspaniałe, kochajace żony i rozkoszne szkraby, z którymi w wolnym czasie grają w nogę..ehh zycie

Gość jak to nie masz rodziny
? Rodzice, rodzeństwo zginęli?

ja się tam nie wstydzę może nia mam własnych dzieci ale mam siostrzeńców i to zazwyczaj ze mną grają w jakieś gry, zabieram ich na spacery i wycieczki rowerowe i oni na mnie liczą w tej kwesti, rodzice zazwyczaj nie mają na to czasu

Gość znam pare osób
w tym wieku, niktórzy sa jeszcze mało dojrzali a ci którzy są gotowi- dziwimy się co jest w nich nie tak skoro nie mają nikogo (z tym, że jak dla nas są ludzmi bardzo ok).

Gość luzak gepard chester
Facet który używa słonictwa w stylu "rozkoszne szkraby" to dupa a nie facet, wcale się nie dziwię że jesteś sam :D

Gość chyba sobie żarty robiszc
Wstyd? Chyba szczęście. Rodzinę swoją, jeśli w ogóle założę to nie wcześniej niż po 30 stce Będąc facetem to w ogóle bym się nie spieszyła, mam inne cele w życiu, niż rodzina, życie jest zbyt brutalne żeby odwdzieczac sie mu dziecmi, moje nienarodzone mi za to podziekuja, oszczędzę im cierpienia na tym chorym świecie.

Gość hehehdiej
rozkoszne na piec minut a tak to male potwory z ktorych wyrastaja duze potwory

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Facet który używa słonictwa w stylu "rozkoszne szkraby" to d**a a nie facet, wcale się nie dziwię że jesteś sam a jak ma mówić...bachory?? a ja się nie zgadzam....i co z tego że pisze w takim stylu??....myślę że będzie kiedyś super tatą