Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiosenna przylaszczka

Doradzcie- co na okno w pokoiku dla córki.

Polecane posty

Kochane mamy może doradzicie co zrobić z oknem w pokoiku mojej 3-letniej córki. Chciałabym powiesić coś fajnego. Firanka a może roleta. Doradźcie coś. Proszę.

Gość Błagam tylko nie firanka.
Z dwojga złego to roleta albo delikatna jasna zasłona na relingu. Jedź do Ikei, tam tkanin i rolet masz bród.

Gość Błagam tylko nie firanka.
Tylko nie kładź tam żadnego Kubusia the Pooha!!! Pleaseee!

Ja jestem ogólnie sceptycznie nastawiona do firanek typu kubuś czy księżniczki. Czy rolet z obrazkami. Mój syn w pokoju ma bardzo krótką tiulową firankę, z delikatnym motywem drzewa, wyszytym białą nicią, w sumie wygląda jak wygnieciony. Nie rzuca się w oczy, jest delikatna, więc często mogę ją prać. Do tego czasami zakładam zasłony w bardzo konrastowych kolorach. Wszystko zależy od pokoju.

Gość bylam z dzieckiem w
piaskownicy i usłysałam rozmowe dziewczynek które spojrzały w okno kolezanki: "ale masz cudowna firankę ( w jakies lalki różowe), juz po firance widzę ze masz pięknie w pokoju" - dzieciom sie to podoba, wiec spokojnie mozesz jej kupic taką firankę, niech sie cieszy

Wiesz ja może inaczej doradzę :)załóż na okno prostą firanę z woalu np.i do niej poupinaj takie motyle (z pończochy ?:D) kilka dużych ,kilka małych do któregoś z motyli dobierz zasłonki mogą być z również z woalu ale kolorowego np.zielony groszek ,albo błękitny no co żywnie ci pasuje i po prostu upnij je na boki każdą z zasłonek .Możesz nawet zrobić z córą te zaczepki na zasłonki ,na kawałek taśmy zaczep po motylu ,albo jak masz ochotę to możesz przykleić na klej (na gorąco ) sztuczne gałązki z liśćmi :) będzie jak w ogrodzie z motylami :)(a listki na tych taśmach bocznych co się spina zasłonki ):)

Gość badz oryginalna i powies
zdechlego kota

Ryjek twój pomysł bardzo mi się podoba. No mi też ni za bardzo podobają te firanki w księżniczki kubusie.