Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 13miesiecznego Jasia

Do jakiego lekarza muszę się udać,by zrobic rocznemu synowi ogolne badania?

Polecane posty

Jakiej specjalizacji ma byc to lekarz? Ogolny? Pediatra? chcę synowi zrobić ogolne badania "wewnetrzne".Chodzi mi o badania prywatne.

Gość idz do ........
pediatry on da skierowanie na badanie ogolne ! a tak na marginesie , nie chodzisz z dzieckiem do pediatry ze takie pytanie zadajesz na forum ?

Gość mama 13miesiecznego Jasia
A poza pediatra? Moge umowic sie z jakims innym lekarze? Wiecie cos? :( Chce po prostu pojsc prywatnie,bez kolejek do jakiegos lekarza i bez skierowania! Nie da sie tak?

Gość falck
Jeśli masz kasę to po co Ci skierowanie. Idż do prywatnej przychodni, oni tam robią badania bez skierowań. Bulisz i masz.

Ogolnie chce sprawdzic czy wszystko w porzadku.Martwi mnie takie cos,ale nie wiem jak to nazwac..Moj syn jak skacze to w zoladku cos dziwnego mu sie dzieje..jakby mala ciazka pileczka mu skakala..no i in potem placze..No i ogolnie chce wiedziec czy jest ok.

FALCK Ciekawe czy mnie przyjmą.W wakacje jak synek zachorowal to nie chcieli mnie nawet prywatnie przyjac,bo nie mialam tam swojej karty zdrowia

Jak chcesz iśc do prywatnego to nie dostaniesz skierowania tylko badania wykonasz odkpłatnie. A w ten sposób w ogóle nie musisz iśc do lekarza tylko od razu do laboratorium i mwisz jakie badania maja zrobić.

Aha.Dziekuje.