Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maria22111

Czy do prywatnego kardiologa trzeba miec skierowanie?

Polecane posty

Tak jak w temacie.Chce pojsc z synem do kardiologa,ale prywatnie..Nie chce dlugo czekac.Musze miec skierowanie od pediatry?

to zalezy od miasta, kliniki, ilości lekarzy, u jednych od ręki a u innych miesiącami, adzwoń i spytaj, mamy środek tygodnia, przychodnie i kliniki czynne ;)

Aha..Nie,nie o to chodzi..Ja chce pojsc z synem przed swietami dlatego pytam,bo nie wiem czy trzeba czekac miesiacami czy kilka dni. A jakie sa ceny? Chce synkowi zrobic Echo serca,poniewaz w mojej rodzinie prawie kazdy chlopiec ma padaczke i wiem,ze teraz moglabym zapobiec a nie na wszystkie badania za wzgledu na wiek on sie kwalifikuje :( Rozumiecie o co chodzi :)

No wlasnie najpierw moja siostra pojechala do kardiologa a potem do neurologa.Najpierw trzeba zrobic echo serca.Wiem,bo siostra ma 4 dzieci 3 synow i jedna corke i synowi maja padaczke.Ale ona jezdzi na ubezpieczenie,bo nie stac ja az dla tylu dzieci na wizyty.

Gość jak przed swietami
to jeszcze mozesz sie zapisac panstwowo a prywatnie to roznie sie czeka, najczesciej nic, ale za echo placi sie osobno

Gość chyba musisz miec skierowanie

Gość sprit on
Nie potrzebne jest skierowanie wystarczy zaplacic ale niewiem dokladnie ile czy 50zl czy 100,

Gość gość
Pewnie, ze nie. Byłam jakos tydzień temu w Gliwicach w Serafin Clinic i nie musiałam :)

Gość gość
No gdzie! Oczywiście że nie. Ja chodzę od kilku lat do fajnej lekarki http://kardiologszczecin.com.pl/ Bardzo dba o pacjenta, zleca badania, dobiera leki do skutku aż jest tak jak być powinno. Leczę się u niej na nadciśnienie.

Gość taniah
Oczywiście, że nie potrzebne jest skierowanie i czas oczekiwania jest kilkukrotnie krótszy. Gdyby ktoś szukał prywatnej porady kardiologicznej to dobra poradnia jest na przykład w Salve http://salve.pl/przychodnie/oferta/poradnie-specjalistyczne-salve/poradnia-kardiologiczna/zakres-swiadczen/ . Korzystałam póki co 2 razy i nie mogę się do niczego przyczepić.

Gość gość
a po co skierowanie? Prywatny zawsze chce zarobić i jeśli tylko ma wolne w kolejce zawsze z otwartymi rękami przyjmie ciebie i zawartość twojego portfela. On z tego żyje, nie może grymasić.

Gość gość
Do prywatnego nigdy nie trzeba. Na NDZ trzeba mieć.

Gość gość
NFZ oczywiście miało być :)