Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Jasia

Buty Ecco dla dziecka- warto ?????????

Polecane posty

Gość Mamo Jasia i jaka decyzja
????

Gość Mama Jasia
Kupiłam ;-)

Gość no to gratulację
;-)

Gość awos
Witajcie, nawiązując do wątku butów to: sama noszę buty ecco i uważam, że są warte swojej ceny. córce również zakupiłam buty tej marki - letnie, jak zaczęła chodzić. i również byłam z nich zadowolona. jednocześnie trudno nie podzielać rzeczowych argumentów w postaci ceny obuwia tej marki jak i długości używania ich przez dziecko. reasumując zależy to od zasobności naszego portfela. z drugiej strony buty marki elephanten również uważam za dobre. Bartka używa moja chrzesnica i jest równie zadolona (jej mama). ja mam pytanie, co do butów dziecięcych marki geox. ostatnio kupiłam je (w cenie równiej cenie butów firmy Bartek) i zauważyłam, ze córce bardzo pocą się w nich nóżki (zaznaczam chodzi tylko w bawełnianych skarpetkach/rajtuzkach). teraz nie wiem czy ten model tak ma, pomimo, iz podeszwa jest opatentowana (jej konstrukcja oddychająca ). czy ktoś posiada może doświadczenie z butami dziecięcymi tej marki? pozdrawiam

Gość zupa orurkova
ja polecam clarksa dla dzieci .

Gość buty buty
a co myślicie o marce BAFADO?

Ecco na pewno do najtańszych nie należą, ale buty na pewno są dobrej jakości i jeśli ktoś o nie dba, to będą mu długo służyć. Jeśli szukasz takich butów to możesz zerknąć na tanisport.pl tam są buty tej marki. Nie wiem tylko czy są one odpowiednie dla dziecka.

Gość Grojer
A ja stanowczo odradzam kupowanie butów ecco. Kupiłem buty letnie - bardzo wygodne - fakt. Jednak super hiper wypasiona podeszwa starła się w ciągu kilku miesięcy. Zaniesione do reklamacji buty wróciły z bełkotem od rzeczoznawcy, iż buty nieprawidłowo eksploatowane, zbyt eksploatowane a poza tym musiały zamoknąć. Czyli na ścieranie się podeszwy ma wpływ teoretycznie zawilgocenie. Ponadto podarła się siateczka - na co rzeczoznawca napisał, że to normalne, zwłaszcza ze buty są zbyt mocno eksploatowane. Czyli kupując buty ecco nie chodźcie w nich zbyt często, módlcie się by nie spadł deszcz a ogólnie to najlepiej je połóżcie w gablocie i oglądajcie - bo mają ładny design - a firmie już chyba tylko o to chodzi. Buty ładne i wygodne ale tylko dla bogaczy, których stać na wymianę butów co kilka miesięcy. Dla mnie firma ecco się zeszmaciła - to nie ta jakość co kiedyś. I jak to w takich wypadkach bywa - nigdy więcej butów ecco! A i jeszcze jedno - podchodźcie sceptycznie do opinii przedstawiających te buty w samych najlepszych słowach - są firmy, którym się płaci za takie wpisy. Ja sie naciąłem na tę firemkę i wszędzie ostrzegam przed tymi pseudobutami.

Gość czy ja wiemm?
Bo ja wiem? Kupiłam dzieciom butki ecco i primigi na wiosnę i ecco są jak nowe bez żadnych przetarć, podeszwa tez cala, za to primigi wyglądają jakby je koza przeżuła. Powiedziałam sobie, ze już nigdy więcej primigi. Cena podobna do ecco a jakość zupełnie nie ta. Widziałam jeszcze jakieś naturino będe musiała te wypróbować bo ecco jest fajne i owszem ale te najładniejsze fasony mają w malutkich rozmiarach albo takich całkiem dużych, a z tych średnich rozmiarówek (25-30) nie ma powalających bucików. No i fakt. Ceny są nie z tej ziemi.

Gość Mama Jasia .
Ktoś już zajął tego nicka :-) Ja od dwóch lat (od kiedy założyłam ten temat) kupuję już tylko buty Ecco dla syna. Jakość pierwsza klasa. Nawet mój mąż kupuje sobie Ecco i bardzo je sobie chwali. Ja też się przymierzam ale uroda butów dla pań mnie nie powala ;-)

Gość papppryczka
A teraz dobra informacja dla rodziców, na FB Kocham Moje Dziecko jest kod rabatowy ECCO20 na kolekcję ECCO obecną w MIVO KIDS do 15 kwietnia trwający i obniżający o -20% ceny.

Gość jjjo=anka
Ja jestem bardzo zadowolona z takich bucików i jesli chodzi o Mivo to spokojnie mozesz równiez tam kupić, poniewaz maja duzy wybór i zwykle pełną rozmiarówkę.

Gość marcyśśka
Zdecydowanie warto i mysle ze nie masz sie co zastanwiać. Ja kupuje dokładnie tylko takie i wiem ze na pewno nic sie z nimi nie stanie. Jesli miałabym polecac sklep w którym możesz je kupić to na pewno bedzie ten http://outlet-online.pl/pl/obuwie-ecco/dzieci.html Szybko, sprawnie i do tego w dobrej cenie.

Gość mama_kajjutki
marcyśśska a czy ten sklep jest w wersji stacjonarnej ? Chciałabym podjechać z dzieckiem i jednak przymierzyć, bo musze wiedziec jak bucik trzyma sie na nóżce i czy jest jej wygodnie.

Gość zummma
Mozesz jechać do Blue city - tam maja sklep i spokojnie wszystko mozesz po przymierzać i sobie i dziecku.

Gość magdaemila
Teraz do sklepu internetowego Ecco są dostępne kody rabatowe, można je znaleźć tutaj http://www.kody.pl/ecco