Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Jasia

Buty Ecco dla dziecka- warto ?????????

Polecane posty

Gość wypowiem się
podnoszę...

Gość a jak mnie takie
tematy denerwują jak był topik o lasce że ma 500 zł na jedzenie na miesiąc to wszyscy pisali ze w lidlu ibiedrce kupuja obiady to 8 z jednego kurczaka laska robi na jedzieniu oszczedzaja na maxa a buty to wszystkie dziecią na 3 mc kupują za 400 zl a same chodza w butach z targu MASAKRA

Gość olka rolka
jeśli kogoś stac na takie buty to je kupuje, jeśli nie - to nie kupuje, wkurzaja mnie takie zawistne komentarze , a swoja drogą jesli ktoś ma 500 zł na zycie- to jakim cudem go stać na internet, skoro taki też kosztuje przynajmniej 50zł ?

Gość 500 zl
na Zycie- jedzenie po opłaceniu rachunków. Trzeba było przeczytać temat dokładnie.

Gość olka rolka
przeczytałam dokładnie, i chodzi mi o to ze bez internetu mozna wyżyc i zostajeconajmniej 50zł w kieszeni na jedzenie bądź buty dla dziecka :-o

Gość Mama Jasia
Nie miałam zamiaru nikogo obrażać,ani z nikogo drwić tym tematem. Zamierzam dziecku kupić buty i chciałam poradzić się innych mam czy polecają buty tej firmy. Tak po prostu :-)

Gość synek miał dwa razy
buciki z ecco - sandały i półbuty - jak dal mnie rewelacja!!! teraz na zimę kupiliśmy Mu geoxy, które również ma już któryś raz, były po prostu troszkę tańsze, a jesli chodzi o jakość to również są super

Gość Mama Jasia
Dziękuję za opinie :-) To do "synek miał dwa razy"

Gość mamuśśśśśśśśśśśśśka
Polecam gorąco buty Ecco na zimę, zwłaszcza z gore-texem... Moje bliźniaki w zeszłym roku takie miały, teraz też i są super.

Gość do Madusi
Czemu pytasz ?

Gość opa opa ssssssssssssssssssssss
A po co więcej niż jedną parę.Jeżeli kupisz porządne buty,to ani nie przemokną ani nie "sflaczeją.Co innego jak kupisz buty za 30 czy 40 zł......i nie chce tu nikomu pokazywać jaka to jestem burżujką,ale czego mozna wymagać od butów za takie pieniądze?!

Gość ooo właśniee
Jak jest lepiej ? Kupić dziecku dwie pary butów po ok 100 zł (np w ccc) Czy jedną parę,ale droższe buty np Ecco czy elefanten ? :-)

Gość ooo właśniee
:-) piszcie

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaa789
a ja miałam buty za 40 zł. haker i nie przemakały i byłuy super

Gość ooo właśniee
proszę o odp na moje pytanie :-)

mój syn miał buty zimowe z Ecco za 259zł a w kolejną zimę kupiłam Walky z CCC za 49,99 i powiem wam że jedne i drugie były z materiału który nie przeciekał, nie namakał i dziecko miało suche nogi, obydwa były ciepłe, nóżki nie marzły, obydwa łatwo się wkładało, zapinane na rzepy także dziecko mogło samo zdjąć buciki ( bo włożyć sam jeszcze nie umiał). moim zdaniem i jedne i drugie buty były bardzo dobre, nie narzekałam ani na Ecco ani na Walky a różnica w cenie znaczna, więc czasami się zastanawiam czy warto przepłacać.W tym roku kupiłam Walky bo jestem z nichtak zadowolona że stwierdziłam że szkoda 250 czy 270 zł na Ecco dlatego że syn pochodzi w nich nie dłużej niż kilka miesięcy:O I nie chodzi o brak kasy bo jako tak nam sie powodzi i nie oszczędzam na dziecku ale nie lubię wydawać za dużo pieniędzy tam gdzie nie ma takiej potrzeby.

Gość Mama Jasia
Ciekawe to co napisała Avero. :-) Podpisuję się pod pytaniem-co lepsze dwie pary tańszych butów czy jedna para droższego obuwia ? Ciekawa jestem odpowiedzi.. :-)

Gość do mamy Jasia
Myślę, że dobrym rozwiązaniem może być kupno 2 par bucików, jedne porządne, droższe, np. Ecco, a drugie tanie. Różne zimy u nas bywają, czasem jest chlapa, błoto i wtedy nawet najlepsze buty mogą przemoknąć. Czasem też po prostu szkoda dziecku zakładać porządne buciki, wiedząc np. że idzie powariować na sankach i może buty "okopać". W takich właśnie sytuacjach awaryjnych warto mieć drugą parę tanich bucików, których nie będzie szkoda.

A ja mam inne zdanie na ten temat.mówię z doświadczenia jak to jest u nas... dajmy na to zima trwa 5 miesięcy więc po co kupować dziecku buty za 250-270zł tylko po to aby nosiło je od czasu do czasu.Dziecko jak to dziecko butów nie szanuje tylko lata po śniegu, po liściach itp także moim zdaniem nie ma sensu wydawać tyle kasy żeby dziecko miało drogie buty na niedzielę a tanie na sanki czy spacery, bo wtedy dziecko nie zdąży nawet w nich pochodzić. co innego jest u dorosłego, który może nosić kilka par butów, będzie je szanował i używał np 3 sezony :) a dziecko w butach pochodzi kilka miesięcy i za małe :O Nie mówię że nie kupię Ecco dla syna,bo na pewno jeszcze kiedyś mu kupię ale wtedy kiedy będzie starszy i dłużej skorzysta z takich butów. A teraz z powodzeniem przelata zimę w Walky i też będzie żył ;) ;) mówię o takich bucikach na zimę http://allegro.pl/item790309737_zimowe_buty_walky_rozm_26.html http://allegro.pl/item798374484_buty_zimowe_sniegowce_walky.html z Ecco mieliśmy takie http://allegro.pl/item765127886_ecco_kozaczki_gore_tex_jak_nowe_roz_26.html

Gość Mama Jasia
Te Walky są bardzo fajne, może też je nawet kupię. Dziewczyny nie wiem jak u Was,ale buty mojego syna wyglądają jak nowe ( wtedy jak już z nich wyrósł) służą jeszcze innym dzieciom w naszej rodzinie. :-) Więc nie szkoda mi wydać więcej na nie, później jest wielka frajda jak widzę inne dzieci w rzeczach syna.

u nas różnie to jest z tym wyglądem, dlatego że czasami buty ze skóry mają poobdzierane czubki albo trampki są zniszczone od piaskownicy itp choć w większości też są w dobry staniem bo ja dbam o rzeczy mojego dziecka i staram się jego uczyć tego samego:D co do butów to spróbuj kupić takie Walky w CCC ( niewielki koszt wiec w razie czego dużo nie stracisz, tylko musisz się pospieszyć bo te buty schodzą tam na pniu;)) a jak ci nie będę odpowiadały to kupisz inne :) Ja się skusiłam na nie dlatego że były tanie i ładnie wyglądały i to było moje odkrycie ;) a ubrania kupuję mojemu dziecku porządnych firm, przeważnie w Nexcie i dbam o nie żeby jeszcze inne dzieci miały z nich pożytek, co do butów tak samo, ja oddaję chrześniakowi o ile jego mama chce je brać od nas :)

Gość tak tylko dodam
A ja kupuje dla mojego dziecka a nie dla kuzynów i kuzynek.Dbam o to aby moje dziecko miało czyste i zadbane a nie dzieci kuzynek.....i nie uczę dbać o rzeczy mojego 2 latka bo nigdy nie zrozumie jak dbać o buty( 2 latek).

Gość nie do pojecia
nigdy w zyciu nie wydalabym takich pieniedzy na buty dla dziecka. chyba, ze naprawde mialabym pieniedzy jak lodu zeby tylko chodzic i wydawac. 250 zlotych to i dla siebie ciezko wydac. dziecku kupuje tanie buty w cc, w tamtym roku tez mialam walky i corka przechodzila cala zima i gdyby nie to, ze sa za male to bylyby jeszcze na ten rok. ubrania tez kupuje tansze, bez przesady zebym miala placic 100 zlotych za spodnie a potem mala wytarza sie w nich w piaskownicy. nieraz widze idiotki co nakladaja dzieciom sukieneczki do piaskownicy a potem wrzeszcza, ze dziecko sie osmielilo ubrudzic. dzieci po to maja dziecinstwo zeby wlasnie sie brudzic i bawic nie zwazac na bloto, trawe, piach itd. sama tez nie nosilam najlepszych ubran do piaskownicy, moj brat tez i mama nigdy na nas ie wrzeszczala, ze przyszlismy brudni. normalnie wrzucala do pralki co kilka dni, nie bylo tak ze jedna plamka i juz trzeba sie przebierac. co nalozylismy rano to nosilismy do wieczora i juz.

ja nie miałam na myśli chodzenia za dzieckiem jak cień i uważaniem żeby się nie ubrudziło :O bo też tego nie cierpię i uważam że dziekco po to jest dziecikem żeby mogło się wyszaleć nie zwrazając uwagi na takie pierdoły jak spodnie czy kurtka. tak jak mówię jest nas stać na drogie buty czy ubrania ale ja nie robię z tego żadnej sensacji,pobrudzi się to upiorę i tyle.Przecież i tak nie pochodzi w takiej kurtce, spodniach czy butach dłużej niż jeden sezon. O dbanie chodziło mi o to żeby wiedział (pisze o prawie 3 latku) że buty trzeba wytrzeć ściereczką a nie nosić brudne ( nie karze mu tego robić ale mówię że tak trzeba i sama robię) mówię mu że jak idziemy szaleć na błocie ( koło domu) to nakładamy kalosze a nie nowe trzewiki i tego typu rzeczy. Nie lubię przesady w żadną stronę :) A jeszcze wracając do butów teraz na jesień kupiłam trzewiki z Bartka i jestem super zadowolona a na zimę czeka już nowa para Walky bo tak jak u poprzedniczki z zeszłorocznych już syn wyrósł.

Gość Mama Jasia
Avero jakie Bartki kupiłaś ? Masz może linka? A te Walky dawno kupowałaś ?

Bartki mamy taki jak te trzewiki tylko że w kolorze musztardowo-szarym http://www.allegro.pl/item797571949_sznurowane_buciki_bartek_r_22.html a Walky kupowałam w CCC identyczne jak na tych linkach co wklejałam z allego, my mamy granatowe z czerwienią http://www.allegro.pl/item792355381_walky_cieple_kozaczki_r_24.html http://www.allegro.pl/item798905811_zimowe_buty_walky_roz_21.html http://www.allegro.pl/item791911097_kozaczki_walky_rozmiar_21_dla_chlolpca.html

Gość upupupupupuupupupupupup