Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnikowska

Czy kiedy byłyscie w ciazy to...

Polecane posty

Gość pytajnikowska

Zawsze przed okresem wychodzą mi syfy na twarzy. Czy kiedy zaszłyście w ciąże to w tym cyklu przed okresem tez wyszły? Głupie pytanie ale tak się zastanawiam. Może któraś z was pamięta?

Szczerze mowiac moja cery w okresie ciazy pogorszyla sie ... Byla taka bez blasku, ziemista, a i krostek rowniez przybylo. U wazam , ze jest to "sprawa" indywidualna........

ja obcnie jestem w ciąży i raz na jakiś czas mi wychodzą, podejrzewam nawet, ze to może być w czasie kiedy normalnie miałabym okres, ale jakoś nigdy nie zebrałam się na to, żeby jakoś szczegółowo się przyjrzeć temu tematowi i wyliczyć termin.. ale przez pozostały czas cera jest gładziutka, nawet bardziej niż przed ciążą

Gość pytajnikowska
ale chodzi mi o to czy jak jeszcze nie wiedziałyście, ze to ciąża tzn na dzień , dwa przed spodziewanym okresem to czy miałyście już wypryski jak normalnie podczas okresu?

Gość ja w ciąży miałam
przepiękną cerę wszystko pogineło.......ale każda kobieta ma inny organizm więc inaczej reafuje na zmiany hormonalne

Gość dsfsdfdsfsdfsdfsdf
kurwa zrob se test a nie ludz sie jakimis syfami!!

Mi się strasznie pogorszyła ... Okropnie ... ale od kilku dni zaczelam uzywac under twenty antibacterial przeciw niedoskonałościom ... i widze już poprawe